شناسه خبر:25935
1399/5/9 00:04:58

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان گفت: علی‌رغم محدودیت‌های اقتصادی، دولت بیش از سه هزار و 500 میلیارد تومان به جبران خسارت سیل استان اختصاص داد که تاکنون دو هزار و 300 میلیارد تومان آن جذب و به خسارت‌دیدگان پرداخت شده است

مهدی پازوکی روز گذشته در کمیسیون الحاق روستای ملاوی و گوه‌ مهدی به روستای سراب حمام پلدختر اظهار کرد: بیش از 10 هزار میلیارد تومان در جریان سیل فروردین‌ماه 1398 در بخش‌های مختلف زیرساخت، مسکن، کشاورزی، زراعت و بخش خدمات خسارت وارد شد.

وی افزود: بیش از 35 هزار واحد مسکونی در استان لرستان در جریان وقوع سیل تخریب شد که 13 هزار واحد از این تعداد، احداثی و 22 هزار واحد تعمیری بوده است.

پازوکی یادآوری کرد: کار بازسازی مناطق سیل‌زده در استان لرستان با اعتباراتی از سرفصل‌های مختلف، تسهیلات و کمک‌های بلاعوض انجام شده، اما متأسفانه عده‌ای با بی‌انصافی مطالبی را در فضای مجازی و رسانه‌ای مبنی‌بر اینکه این خسارت‌ها پرداخت نشده را منعکس کردند.

وی افزود: این در حالی است که هرکس که در جریان سیل آسیب دیده و مشمول و واجدالشرایط دریافت خسارت بوده، با ثبت‌نام در سامانه خسارت را دریافت کرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان لرستان گفت: دولت در حوزه خسارات ناشی از سیل و مبحث پیشگیری و جبران آسیب‌های وارده، علاوه بر پرداخت خسارات در حد توان و بضاعت خود کمک کرده است.

وی افزود: به جرأت می‌توان گفت که هیچ فرد آسیب‌دیده از سیل، مشمول و واجدالشرایط در بخش‌های مختلف نیست که خسارت سیل را دریافت نکرده باشد و از خبرنگاران خواست که این موضوع را به مردم اطلاع‌رسانی و منعکس کنند.

پازوکی یادآوری کرد: بخشی از زیرساخت‌های تخریب‌شده از سیل به‌لحاظ محدودیت‌های اعتباری، صددرصد بازسازی نشده و 20 تا 30 درصد کسری اعتبار دارند که مقررشد این کسری به دستور استاندار لرستان از سایر منابع تأمین شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان لرستان گفت: مردم تاکنون همدل و همراه مسئولان بودند و انتظار می‌رود در مبحث بازسازی، همچنان با مسئولان همدل باشند و این همراهی را ادامه دهند تا این مورد نیز هرچه زودتر به پایان برسد.

پازوکی از همه دستگاه‌های اجرایی شهرستانی، استانی و ملی که در بازسازی و جبران خسارات ناشی از سیل همکاری کردند، تقدیر و یادآوری کرد: در جریان جبران خسارات سیل، همه مدیران یکدل و یک‌صدا با برنامه‌ای مشخص تحت دستورات استاندار لرستان تلاش کردند.

وی افزود: بیش از یک‌هزار و 148 پروژه در بخش زیرساخت برای بازسازی در استان لرستان تعریف شده و این استان به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده بود و همه دستگاه‌ها درگیر بازسازی بودند و مدیران به‌ویژه در پلدختر وقت گذاشتند و تلاش شبانه‌روزی کرده‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران استان لرستان گفت: بیشترین آسیب در جریان سیل، متوجه شهرستان پلدختر بود که فرماندار و مجموعه مدیران شهرستانی در موضوع بازسازی به بهترین شکل ممکن به مردم خدمت کردند.

وی به جابه‌جایی دو روستای سیل‌زده ملاوی و گوه مهدی پلدختر اشاره کرد و افزود: بنا است که سیل‌زدگان واجدالشرایط این دو روستا با کلیات الحاق زمین، به محدوده روستای سراب حمام الحاق شوند.


منبع: خبرگزاری تسنیم

شناسه خبر 25935