سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: سال گذشته 230 مورد حادثه ناشی از کار که از طریق مراجع مختلف به اداره کار استان گزارش شده و با هدف پیشگیری از حوادث مشابه، مورد بررسی قرار گرفته است.
فرزاد پیشکاری در همایش بزرگداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای در سنندج اظهار کرد: «محیط کار ایمن، بهداشتی، حق اساسی نیروی کار است» شعار سازمان بینالمللی کار برای این روز است و قطعا تحقق این شعار در افزایش بهرهوری تولید پیشرفت و توسعه پایدار صنعت و کارگاهی وجود سرمایه انسانی سالم و متخصص ضروری است.
وی افزود: نیروی کار سالم و باتجربه و توانمند میتواند کمک فراوانی به پیشرفت و توسعه یک کارگاه نماید و به همین جهت ازجمله اهداف اصلی دولت مردمی حفظ و صیانت از نیروی کار انسانی کشور است و سیاستگذاریها و برنامهریزیها در راستای نیل به این هدف انجام میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان عنوان کرد: از مهمترین ماموریتهای اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نظارت بر حسن اجرای مقررات قانون کار در تمام کارگاههای مشمول قانون کار بوده که برای انجام این مهم واحد بازرسی کار با بکارگیری بازرسان کار متخصص و آموزش دیده و با هدف صیانت از نیروی کار و منابع انسانی و همچنین حفظ منابع مادی این موضوع را دنبل میکند.
پیشکاری افزود: در حال حاضر تعداد 21 بازرس کار در سطح استان با توجه به تعداد کارگاهها و جمعیت کارگری شاغل فعال هستند.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از 10هزار بازرسی دورهای و موردی بهمنظور نظارت از کارگاههای سطح استان انجام گرفته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان اضافه کرد: در این بازه زمانی تعداد 230 مورد حادثه ناشی از کار که از طریق مراجع مختلف به اداره کار استان گزارش شده و با هدف پیشگیری از حوادث مشابه مورد بررسی قرار گرفته است.
**انجام 12 هزار نفرساعت دوره آموزشی آشنایی با قوانین کار
پیشکاری با بیان اینکه بیش از 12هزار نفرساعت بهمنظور آشنایی کارفرمایان و کارگران آموزشهایی در زمینه قوانین کار و آییننامههای حفاظت فنی و ایمنی برگزار شده است، گفت: بیش از دو هزار بازرسی از کارگاههای پرخطر ساختمانی و معادن بهمنظور پیشگیری از وقوع حوادث انجام شده است.
وی به برنامههای ویژه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال جاری بهمنظور نظارت هرچه بیشتر بر اجرای قوانین کار و پیشگیری در سال جاری هم گریزی زد و گفت: ارتقای برنامههای بازرسی کارگاهی از طریق بکارگیر 25 نفر مسئول ایمنی در تمام کارگاههای مشمول این قانون و فعالسازی کمیتههای حفاظت فنی در تمام کارگاهها و... از برنامههای در نظر گرفته در این راستا است.
وی گفت: یکی از آیتمهای مهم در توسعه هر کشوری ارتقای سطح سلامت است که البته تحقق این مهم تنها وظیفه یک دستگاه و ارگان خاص نیست و همه بخشها و سازمانها از بخش خصوصی و دولتی در این راستا وظیفهمند هستند.
شناسه خبر 68592