شناسه خبر:76306
1402/9/4 12:42:27

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از بهره‌برداری 16 هزار تخت بیمارستانی در این دولت خبر داد.

بهروز رحیمی در همایش روز پرستار در با بیان اینکه هر فردی در هر منظومه‌ای که رشد می‌کند باید برای پیشرفت خود حامی تعالی آن مجموعه باشد عنوان کرد: دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان سربلند است و اقداماتی انجام داده که در همه ادوار کم‌نظیر بوده است.

وی بهره‌برداری از 16 هزار تخت بیمارستانی و احیای پروژه‌ای که از 34 سال گذشته بلاتکلیف و راکد بود و در این دولت به صددرصد پیشرفت و بهره‌برداری رسیده‌ را از جمله اقدامات دانست.

آغاز 4040 پروژه بهداشتی در حوزه سلامت از مهر سال 1401

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به اینکه 4 هزار و 40 پروژه بهداشتی در حوزه سلامت از مهر سال 1401 آغاز شد و 2 هزار مورد از این پروژه‌ها امروز به پایان رسیده‌ است گفت: خرید 5 هزار موتورسیکلت اورژانس، 500 خودروی شاسی‌بلند، جذب 4300 بهورز، اخذ 25 هزار مجوز استخدامی و 70 هزار تبدیل وضعیت استخدام در حوزه سلامت گوشه‌ای از اقدامات وزارت بهداشت در دو سال اخیر است.

وی تصریح کرد: فارغ از کمبودها و کسری‌ها، نگاه دولت سیزدهم به حوزه بهداشت و درمان فراجناحی، عمیق و پیشرو است که نمونه‌های آن را می‌توان از واکسیناسیون مردم تا توسعه‌ وسیع پروژه‌های بهداشت و درمان مشاهده کرد.

رحیمی در ادامه با بیان اینکه ملایر شهر بزرگان است و با ظرفیت‌های متعددی که دارد باید رویاهای بزرگی برایش دیده شود خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش در ملایر غفلت شده، باید در این شهرستان در تربیت دانشجو و نیروهای ورزیده گام‌هایی متناسب با ظرفیت‌های گسترده آن برداشته شود.

وی بر لزوم پراکندگی دانشکده‌ها و حوزه‌های آموزشی در شهرستان‌های مختلف تأکید کرد و افزود: قابلیت‌های فنی مهمی در بیمارستان‌های ملایر وجود دارد که می‌تواند در توسعه خدمات و آموزش، مورد استفاده قرار گیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت یادآور شد: در حال حاضر در خصوص نوسازی دانشکده پرستاری ملایر عقب هستیم و باید برنامه‌ریزی توسعه‌ای داشته باشیم و بستر آموزش در دانشکده بزرگتر شود، همچنین تسهیلات پروژه خوابگاه دانشجویی هرچه سریع‌تر پیگیری شود.

لزوم نوسازی 3500 آمبولانس فرسوده

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پیگیری طرح توسعه بیمارستان امام حسین(ع) ملایر اشاره کرد و گفت: بخش پی‌آی‌سی‌یو با مشارکت خیرین در دست اقدام است و خیرین سلامت نیز از جمله ظرفیت‌های مهم ملایر هستند که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.‌

رحیمی در خصوص ماندگاری پزشکان در ملایر، بر لزوم فراهم کردن چند واحد مسکونی در قالب تفاهم بهداشتی تحت عنوان زیست‌پزشک تأکید کرد و گفت: بهسازی مراکز بهداشتی نیز از اولویت‌های ماست همچنین نوسازی در بخش‌های دیگر در دستور کار قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: در ناوگان اورژانس بیش از 5 هزار آمبولانس در کشور وجود دارد و حدود 3 هزار و 500 مورد آن فرسوده است که باید نوسازی شوند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت به پروژه بیمارستان گوراب اشاره کرد و گفت: این بیمارستان فرصتی است که تجهیز و تأمین نیروی انسانی آن بر ما تعهد و وظیفه است لیکن باید فرمانداری و شهرداری پای کار باشند تا زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی آن فراهم شود.

پروژه آنژیوگرافی بیمارستان امام حسین(ع) ملایر پیگیری شود

وی در ادامه بر لزوم پیگیری پروژه آنژیوگرافی بیمارستان امام حسین(ع) ملایر تاکید و تشریح کرد: این پروژه را باید به مرحله خرید و نصب برسانیم زیرا ضرورت انکارناپذیر شهرستان است.‌

رحیمی با بیان اینکه تجهیزات اتاق عمل بیمارستان امام حسین(ع) فرسوده است و باید تأمین و بهسازی شود عنوان کرد: عملکرد موثر کلینیک ویژه شهرستان می‌تواند بار بیمارستان را کم کند، در حوزه خدمت‌رسانی شاید نتوانیم همه مشکلات را رفع کنیم اما باید تا هرجا می‌توانیم اقدامات مؤثر را در خدمت‌رسانی گسترده کنیم.

وی بر نقش موثر روابط‌عمومی‌ها تأکید کرد و افزود: اتفاقات مثبت و مؤثر باید تبیین شود که در این راستا لازم است نقش روابط‌ عمومی بیشتر و بهتر دیده شود زیرا تقویت روابط‌عمومی به امیدآفرینی و بهبود حال مردم منجر می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز با بیان اینکه شهرستان ملایر از ظرفیت‌های گسترده‌ای در حوزه سلامت برخوردار است اظهار کرد: ملایر در انتخابات نظام پرستاری سنگ تمام گذاشت و بیش از 70 درصد مشارکت را به ثبت رساند که نشان از نشاط و پویایی این قشر دارد.

بابک یوسفی تصریح کرد: بخش مهمی از مشکلات پرستاری ملایر، معیشت و تبدیل وضعیت است که امیدوار هستیم با همراهی وزارت بهداشت، طرح‌های حمایتی موثری در این راستا فراهم شود.

وی با بیان اینکه مشکلات امروز جامعه برای ما ملموس است اما با نگاهی رو به جلو به آینده امیدوار هستیم عنوان کرد: به هیچ وجه از حوزه خدمت به جامعه عقب نخواهیم نشست و همواره تلاش می‌کنیم در این مسیر، بیشترین و بهترین محورهای خدمت را در کار سرلوحه قرار دهیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز به برخی پیش‌نیازهای زیرساختی حوزه سلامت در این شهرستان اشاره و اظهار کرد: اتاق عمل بیمارستان امام حسین(ع) از ابتدای احداث تاکنون تعمیر نشده بود که خوشبختانه امروز با حمایت معاون توسعه دانشگاه تا 50 درصد پیشرفت حاصل شده است.

کریم‌ میرزایی با بیان اینکه طرح توسعه اورژانس و راه‌اندازی مرکز ناباروری در بیمارستان مهر ملایر موجب افزایش رضایت مردم شده است عنوان کرد: احداث پروژه آنژیوگرافی بیمارستان توسط مجمع خیرین در حال پیگیری است.

وی همچنین بر همراهی مجموعه مدیران حوزه سلامت بر راه‌اندازی بیمارستان گوراب تأکید کرد.

در پایان مسئولین حوزه سلامت و نمایندگان مجلس از طرح توسعه اتاق عمل، واحد تأسیسات و پروژه آنژیوگرافی بیمارستان امام حسین(ع) ملایر بازدید کردند.‌

 

شناسه خبر 76306