سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام با بیان اینکه ایلام از سال گذشته بهعنوان استانی نوظهور در عرصه گردشگری و صنایع دستی در کشور مطرح شده است، گفت: از سرمایه گذاری در حوزههای گردشگری و صنایع دستی استان استقبال و حمایت میشود.
فرزاد شریفی روز شنبه در نشست کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری و آمایش سرزمین و محیط زیست استان، اظهار کرد: نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع دستی تهران از 23 الی 26 بهمن در محل دائمی نمایشگاهها برگزار شد که استان ایلام در این نمایشگاه حضور پررنگی داشت.
وی با اشاره به بازدید وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از غرفه استان ایلام در این نمایشگاه، یادآور شد: یکی از اتفاقات بسیار خوب در این نمایشگاه، معرفی «بوگده» ملکشاهی بود که موفق به دریافت نشان جغرافیایی و همچنین ثبت در فهرست آثار ملی معنوی کشور شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام با بیان اینکه در تلاش هستیم که شهر ملی «بوگده» را در استان ایلام به ثبت ملی برسد، افزود: یکی از اهداف اصلی این نمایشگاه معرفی ظرفیتها و توانمندیهای گردشگری و صنایع دستی استان بوده که با استقبال بسیار خوبی از سوی بازدیدکنندگان داخلی و خارجی مواجه و قراردادهایی نیز در این خصوص منعقد شد.
شریفی با اشاره به برگزاری چهار کارگاه مختلف آموزشی و معرفی ظرفیتهای استان، بیان کرد: در این نمایشگاه جاذبههای گردشگری، گردشگری سلامت، گردشگری ماجراجویانه و... و همچنین صنایع دستی شاخص استان به علاقهمندان و سرمایهگذاران معرفی شد.
وی با اشاره به بازدید برخی سرمایهگذاران و مسئولان شرکتهای گردشگری کشورهای چین و عراق از غرفه ایلام، گفت: استان ایلام دارای جاذبههای گردشگری بکر و منحصر بهفردی است که این جاذبهها نیازمند معرفی به مردم و مناطق مختلف کشور است و همچنین بازدیدکنندگان خارجی که قطعا در این نمایشگاه حضور دارند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام ابراز کرد: در این نمایشگاه فرصتهای سرمایهگذاری که از قبل آماده شده به سه زبان مختلف جهت جذب سرمایهگذار در حوزههای مختلف آورده شده است.
شریفی یادآور شد: در این نمایشگاه همچنین از 23 نشان ملی که در سالجاری برای اولین بار ثبت شده اند در این نمایشگاه رونمایی شد.
وی خاطرنشان کرد: چهار رشته صنایع دستی نیز در این نمایشگاه شامل «چیت بافی»، «بوگده ملکشاهی»، «گلیمبافی» و «بافتنیهای سنتی» که خوشبختانه به نمایشگاه کشور ژاپن هم راه یافتهاند، معرفی و در معرض دید علاقهمندان قرار گرفتند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام با بیان اینکه سال گذشته شاهد حضور چشمگیر مسافران و گردشگرانی ایرانی و خارجی در این استان بودیم، افزود: امسال نیز شاهد حضور مسافران و گردشگران بهویژه کشورهای دیگر در استان خواهیم بود و لازم است که برنامهریزی گستردهای در این زمینه با همکاری همه دستگاههای اجرایی و فرهنگی انجام شود.
ایلام استانی نوظهور در عرصه گردشگری و صنایع دستی است
استاندار ایلام نیز در این نشست در بخش دوم سخنان خود، اظهار کرد: دغدغه مسئولان ارشد کشور، اقتصاد، سرمایهگذاری و اشتغال در استانها است و یکی از موضوعات مهم که در توسعه اقتصادی استان موثر خواهد بود موضوع «توسعه گردشگری» است.
حسن بهرامنیا تصریح کرد: اقتصاد صنایعدستی و گردشگری مورد تاکید رئیس جمهور است که باید از اقتصاد صنایعدستی و گردشگری نهایت استفاده را داشته باشیم.
وی با قدردانی از تلاش رسانهها برای انعکاس ظرفیتها و جاذبههای گردشگری استان ایلام، یادآورشد: ایلام سال گذشته با کمک و اهتمام رسانهها، به عنوان پدیده نوظهور گردشگری در کشور معرفی شد که انتظار است رسانهها همچون سال گذشته ظرفیتهای گردشگری استان را انعکاس دهند.
استاندار ایلام خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتهای بالای گردشگری استان، پیشبینی میشود امسال میزان گردشگران در مقایسه با ادوار گذشته بیشتر خواهد بود.
به گزارش ایرنا، ایلام بخشی از تمدن عیلام باستان بوده که در هزاره سوم پیش از میلاد بهوجود آمده است.
استان ایلام بهعنوان یکی از مهدهای حیات بشری مملو از آثار، محوطهها و بناهای دورههای مختلف تاریخی و ماقبل تاریخ است.
شناسه خبر 79603