شناسه خبر:87320
1403/7/21 17:27:00

مدیر بنیاد قرآن استان همدان گفت: امروز جای خالی فعالیت‌های قرآنی به‌ویژه در بین جوانان و دانش‌آموزان به‌شدت احساس می‌شود؛ بنابراین باید به سمت توسعه جلسات قرآن، تقویت فرهنگ آن و ترغیب جوانان به انجام این فعالیت‌ها حرکت کرد.


جواد صدیق روز شنبه در آیین گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم آیت‌الله غیاث‌الدین طه‌محمدی نماینده سابق ولی‌ فقیه در استان و امام‌جمعه همدان و تجلیل از مفاخر قرآنی فامنین با بیان اینکه امروز جای خالی فعالیت‌های قرآنی به‌ویژه در بین جوانان و دانش‌آموزان به‌شدت احساس می‌شود بنابراین باید به سمت توسعه جلسات قرآن، تقویت فرهنگ آن و ترغیب جوانان به انجام این فعالیت‌ها حرکت کرد، بیان کرد: آسیب‌های اجتماعی همچون اعتیاد و طلاق از فقر فرهنگی و قطع رابطه‌ بین فرهنگ قرآن و جامعه است.
وی این موضوع را در بروز تهاجم فرهنگی نیز مؤثر دانست و افزود: فرهنگ غرب درحال آسیب رساندن به فرهنگی غنی اسلام است.
امام‌جمعه فامنین نیز گفت: مرحوم آیت‌الله طه‌محمدی بسیار شخصیت علمی و تأثیرگذاری بودند و خطبه‌های علمی و متقنی داشتند.
حجت‌الاسلام علی غفاری با بیان اینکه در روایات بر اکرام علما تأکید شده، افزود: علت تکریم علما به علم آن‌ها برمی‌گردد؛ درحقیقت علم موجب ارتقای جایگاه علما و درخشش آن‌ها می‌شود.
وی تأکید کرد: همه علوم در قرآن جمع شده است؛ بنابراین برای کشف هر علمی باید به کتاب الهی رجوع کرد، هرچند بشر به آن درجه علمی نرسیده که بتواند تمام علوم را کشف کند.
امام‌جمعه فامنین تصریح کرد: باید در تبلیغ و تحقق معارف قرآن کوشا بود، اما با وجود تبلیغ قرآن، در تحقق معارف آن کوتاهی شده است.
حجت‌الاسلام غفاری ادامه داد: با وجود اینکه حافظان و قاریان خوبی تاکنون تربیت شده‌اند، این جلسات چقدر در تحقق معارف قرآنی مؤثر بوده است؟
وی افزود: می‌توان عواید حاصل از خمس و زکات را برای مباحث قرآنی، فرهنگی و مربیان قرآنی هزینه کرد.
به گفته امام‌جمعه فامنین تلاوت قرآنی که محقق احکام الهی نباشد اثرگذار نخواهد بود.
وی عنوان کرد: مکلف هستیم برای داشتن جامعه خوب در راستای تحقق معارف قرآنی گام برداریم.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد همدان نیز گفت: جهاد دانشگاهی کشور برای سومین سال متوالی برنامه‌هایی برای معرفی و الگوسازی از مفاخر قرآنی استان‌ها و شهرستان‌های مختلف برگزار می‌کند.
مهدی میرزاپور افزود: امسال سومین برنامه تقدیر از مفاخر قرآنی استان در شهرستان فامنین را داشتیم و سال گذشته نیز دو برنامه در همدان و ملایر برگزار شد.
وی ابراز کرد: مفاخر و فعالان قرآنی شهرستان‌ها در این برنامه‌ها دعوت و معرفی می‌شوند تا از این طریق بتوان برای قرآن‌‌دوستان، جوانان و نوجوانان الگوسازی کرد.
فرماندار فامنین نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم آیت‌الله طه‌محمدی امام‌جمعه اسبق فامنین گفت: امام راحل فرمودند «قرآن، کتاب درمان دردهای بشر است»، بنابراین انسان هر اندازه که در توان داشته باشد، باید نسبت به قرآن توجه نشان دهد.
روح‌الله حسینی اظهار کرد: در بحث ترویج فرهنگ قرآنی و آموزش قرآن اموری درحال انجام است و شاهد هستیم که انس با قرآن و حفظ و آموزش آن در کشور ما بسیار هم غریب نیست.

شناسه خبر 87320