معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان مرکزی گفت: برخورد و طرد اتباع خارجی غیرمجاز در کشور یکی از برنامههای اولویتدار دولت چهاردهم و استان مرکزی است و باید در هر محلی که اتباع غیرمجاز حضور دارند نسبت به جمعآوری آنها اقدام شود.
بهنام نظری در نشست ستاد ساماندهی اتباع خارجی استان مرکزی اظهار کرد: حضور اتباع غیرمجاز در استان موضوعات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی را مورد آسیب قرار میدهند، فردی که به خود اجازه میدهد غیرمجاز وارد کشور شود برای جامعه خطرناک است، ما مسئول برقراری امنیت در جامعه هستیم در این زمینه باید کماکان به طرد اتباع اقدام شود.
وی افزود: هر یک نفر تبعه غیرمجاز میتواند به مانند یک بمب متحرک در جامعه اثرگذار باشد بنابراین توجه به این امر ضرورت دارد و باید در هر محلی که اتباع غیرمجاز حضور دارند نسبت به جمعآوری آنها اقدام شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی تصریح کرد: برخورد و طرد اتباع خارجی غیرمجاز در کشور یکی از برنامههای اولویتدار دولت چهاردهم است که در این راستا مدیریت ارشد استان برنامههای مدونی تدوین کرده است.
نظری بیان کرد: حضور اتباع خارجی غیرمجاز به طور حتم خطرات زیادی را در جامعه ایجاد خواهد کرد بنابراین مماشاتی که در حوزه صنعت و کشاورزی برای استفاده از نیروی اتباع غیرمجاز صورت میپذیرد قابل قبول نیست.
وی ادامه داد: تمامی دستگاههای استان باید برای تأمین نیروی انسانی خود از نیروی داخلی و تابع استفاده کنند، هر فردی که در حوزه بانکی، مسکن، اشتغال و غیره از اتباع غیرمجاز استفاده نمایند به سرعت شناسایی و به طور حتم مورد برخورد قرار خواهند گرفت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: برخی افراد گول مظلومنمایی اتباع غیر مجاز را میخورند یا برخی به جهت منفعت طلبی، منازل خود را به صورت غیرقانونی به اتباع غیرمجاز اجاره میدهند که این امر به هیچ وجه قابل قبول نیست و در صورت شناسایی برخورد میشود.
بیشترین دستگیری اتباع خارجی غیرمجاز استان در شهرستانهای دلیجان، زرندیه، ساوه و اراک
احمدرضا آدینه، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان مرکزی در این نشست اظهار کرد: اجرای طرح قرارگاه هجرت در راستای شناسایی، دستگیری و طرد اتباع خارجی از مردادماه امسال ابلاغ شد که این مهم در استان با جدیت دنبال میشود.
وی افزود: بیشترین دستگیری اتباع خارجی غیر مجاز استان مرکزی از ابتدای امسال تاکنون به ترتیب در شهرستانهای دلیجان، زرندیه، ساوه و اراک است، بسیاری از افراد پروانههای کاری خود را به اتباع افغانی اجاره میدهند که این یک معضل جدی است.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان مرکزی تصریح کرد: دستگاههای متولی از جمله اداره صمت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اصناف و سایر بخشها باید در راستای وضعیت اسکان و اشتغال اتباع خارجی تلاش بیشتری به کار گیرند.
آدینه خاطرنشان کرد: ساختارهای اداری در بسیاری از مناطق ممنوعه مورد توجه قرار نمیگیرد که نیاز است فرمانداران در این زمینه مراقبتهای ویژه داشته باشند
شناسه خبر 88639