شناسه خبر:90079
1403/10/2 15:00:00

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین (ع) همدان الگوگیری از سبک زندگی حضرت صدیقه طاهره (س) را یک اصل عنوان کرد و گفت: این الگو باید در تمام ابعاد زندگی ما جلوه پیدا کند.


حجت‌الاسلام الیاس نجاری در جمع کارکنان بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین (ع) همدان ضمن تبریک میلاد مسعود حضرت زهرا (س)، اظهار کرد: شناخت جنبه‌های مختلف زندگانی این بانو کار بسیار دشواری است، پس ایشان را باید با کلام بزرگان معرفی کرد.
وی با اشاره به توصیف حضرت زهرای مرضیه (س) در کلام امام خمینی (ره)، افزود: این بانو موجودی ملکوتی و جبروتی بوده که در قالب انسان جلوه پیدا کرده است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین (ع) همدان حضرت زهرا (س) را شخصیتی جامع‌الاطراف دانست و خاطرنشان کرد: خداوند به هنگام تولد این بانوی مکرمه به پیامبر (ص) دستور دادند که 40 روز از غذای دنیوی نخورند.
وی به بیانات رهبر معظم انقلاب (مد‌ّظله‌العالی) در دیدار با بانوان اشاره کرد و افزود: ایشان تمام ابعاد شخصیت حضرت زهرا (س) را قابل الگوبرداری برای همه دانستند؛ به‌طوری که ولایتمداری، فرزندپروری، ازدواج، وصیت‌نامه و حتی شهادت ایشان یک الگوی کامل است.
حجت‌الاسلام نجاری برگزاری چنین مجالسی را لازم دانست و گفت: این مجالس باید منتهی به شناخت کامل انسان از ابعاد مختلف زندگی این بانوی معظمه شود، وگرنه فایده‌ای نخواهد داشت.
وی با اشاره به سبک زندگی ایشان، افزود: حضرت زهرای مرضیه (س) رضایت الهی را در تمام مراحل زندگی خود درنظر داشت، اما متأسفانه ما در زندگی روزمره خود بیشتر رضایت خلق خدا را مد نظر قرار می‌دهیم.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین (ع) همدان گفت: همراه بودن زن و شوهر در عبادت و اطاعت از خداوند بسیار مهم است و حضرت علی (ع) در وصف حضرت زهرا (س) می‌فرمایند «نعم العون علی طاعة الله».
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیره زندگانی این بانوی بزرگوار، ابراز کرد: حجاب و چگونگی صحبت کردن با نامحرم توسط زهرای مرضیه (س) در حد اعلا رعایت می‌شد، به‌طوری که ایشان در مواجهه با فردی که نابینا بودند، حجاب خود را به صورت کامل رعایت می‌کردند؛ حتی برای بعد از مرگ خود نیز ناراحت بودند، به این خاطر وصیت کردند تابوتی پوشیده برایش درست شود.
حجت‌الاسلام نجاری الگوگیری از سبک زندگی حضرت صدیقه طاهره (س) را یک اصل عنوان کرد و افزود: این الگو باید در تمام ابعاد زندگی ما جلوه پیدا کند تا بتوانیم سبک زندگی فاطمی را در خانواده‌هایمان گسترش دهیم و به اندازه توان خود را شبیه ایشان کنیم.
وی با اشاره به فرازهایی از وصیت‌نامه آن حضرت در ساعات پایانی عمر خویش خطاب به حضرت علی (ع)، گفت: زن و شوهر باید در زندگی مشترک خود با الفاظ محترمانه یکدیگر را صدا بزنند و در رفتار و گفتار خود صداقت داشته باشند تا بنیان خانواده مستحکم شود.
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: محیط مسموم فضای مجازی باعث انحراف خانواده‌ها می‌شود، پس باید تقوا و خداترسی در دل‌های ما ایجاد شود و همواره در زندگی خود خداناظری و خداحاضری را تسری دهیم.

شناسه خبر 90079