شناسه خبر:90128
1403/10/2 16:47:00

استاندار همدان با اشاره به اینکه خیران در مسیر ضرورت‌های جامعه حرکت کنند، گفت: برای تأثیرگذاری کارهای خیرخواهانه، خیران باید متناسب با نیازهای استان گام بردارند.


حمید ملانوری‌شمسی روز یکشنبه در آیین راه‌اندازی دستگاه سی‌تی آنژیو قلب مرکز تشخیصی و درمانی مهدیه همدان با بیان اینکه مردم طی سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری خوبی در زمینه سلامت انجام داده‌اند، افزود: کارهای مردم‌پایه براساس نیاز، سرعت قابل قبول و ماندگاری دارد.
وی اظهار کرد: نفس‌های گرم مرحوم حجازی در این مرکز احساس می‌شود و ارائه خدمات ماندگار به حیات جسمانی افراد ارتباط ندارد، بلکه در جامعه ماندگار می‌شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه حوزه سلامت یکی از نیازهای جامعه است، ادامه داد: به فرموده مقام معظم رهبری باید تلاش شود بیمار جز درد، دغدغه‌ دیگری نداشته باشد.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: بیماران سرطانی هزینه‌های تشخیص و درمان سنگین دارند و مهم‌ترین نیاز ضروری افراد هر جامعه، کسب سلامت است.
وی با بیان اینکه مرکز تشخیصی و درمانی مهدیه مردم‌پایه اداره می‌شود، تأکید کرد: بقیه مسائل در حوزه‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و غیره نیز باید توسط مردم اداره شود.
ملانوری‌شمسی تصریح کرد: باید در جامعه انجام امور خیر برای دیگران فرهنگ‌سازی و نهادینه شود تا برکات آن به مردم نیز برسد.
استاندار همدان اظهار کرد: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در همه زمینه‌ها براساس پیوست مردم‌داری و حضور مردم است و اینکه بدانیم چگونه باید با مردم رفتار کرد.
ملانوری‌شمسی با اشاره به نقش دستگاه‌های تشخیصی استان همدان در بهبود بیماران، بیان کرد: برای پیشگیری از بیماری، باید در زمینه سبک زندگی صحیح، فرهنگ‌سازی کرد تا مردم کمتر نیازمند درمان باشند.
وی تنگ‌نظری را عامل بسیاری از عقب‌ماندگی‌ها در جامعه و استان دانست و گفت: اما افراد دارای روح بلند، نقش اساسی در پیشرفت و توسعه استان دارند.
دستگاه سی‌تی آنژیو قلب مرکز تشخیصی و درمانی مهدیه همدان با 350 هزار یورو هزینه ارزی و 180 میلیارد ریال، راه‌اندازی شد.
سال گذشته 79 هزار بیمار و از ابتدای تأسیس نیز 920 هزار بیمار مراحل تشخیص و درمان خود ازجمله سرطان را در این مرکز انجام داده‌اند.
این مرکز از سال 1379 با عنوان مرکز ام.آر.آی به همت و تلاش سیدجواد حجازی، مدیرعامل مؤسسه دارالتیام مهدیه همدان تأسیس شد و خدمات خود را با دستگاه ام.آر.آی از نوع مگنت باز که نخستین دستگاه در غرب کشور بود، آغار کرد.
درحال حاضر بیماران استان‌های کرمانشاه، کردستان، لرستان و مرکزی نیز از استفاده‌کنندگان این مرکز هستند.
مرکز مهدیه همدان موفق به راه‌اندازی بخش رادیوتراپی مجهز به دستگاه شتاب‌دهنده خطی، بخش سی‌تی سیمولاتور مجهز به دستگاه مجهز به دستگاه سی‌تی اسپیرال، کموتراپی (شیمی‌درمانی) مجهز به 10 تخت اتوماتیک و بخش فیزیکی پزشکی مجهز به سیستم طراحی درمان و دستگاه دیجیتالی ساخت فیلد در سال 1384 شد.
همچنین این مرکز توانسته است بخش‌های ماموگرافی و سونوگرافی مجهز به دستگاه‌های تشخیصی تصویربرداری در سال 1385، بخش دوم ام.آر.آی مجهز به دستگاه تشخیصی پیشرفته، بخش آندوسونگرافی مجهز به دستگاه تشخیصی اندام‌های گوارشی در سال 1388، بخش براکی‌تراپی مجهز به دستگاه فلکسیی ترون و تیم درمانی مجرب در سال 1390، بخش پژوهش‌های علمی جت بررسی روش‌های درمان و تدوین مقالات علمی در سال 1391 را راه‌اندازی کند.

شناسه خبر 90128