مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان با بیان اینکه چهار هزار و 500 تخت در حوزه اقامت گردشگری در همدان فعال است، گفت: 45 پروژه سرمایهگذاری در مسیر افزایش ظرفیت اقامتی اجرا و ایجاد دو هزار فرصت شغلی، انجام میشود.

محسن معصومعلیزاده در آیین کلنگزنی فاز دوم مجتمع گردشگری سراب فارسبان اظهار کرد: استان همدان با چهار هزار و 500 تخت فعال در بخش گردشگری و اجرای 45 پروژه سرمایهگذاری، در مسیر افزایش ظرفیت اقامتی به 700 تخت و ایجاد دو هزار فرصت شغلی جدید قرار دارد.
وی افزود: با کلنگزنی فاز دوم مجتمع گردشگری فارسبان، 60 تخت اقامتی جدید به مجموعه اضافه میشود و ظرفیت این مجتمع به 520 تخت افزایش مییابد که نقشی کلیدی در توسعه گردشگری منطقه خواهد داشت.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان همچنین از آغاز جلسات ثبت سرابهای نهاوند در فهرست آثار طبیعی جهان با دستور ویژه وزیر میراث فرهنگی خبر داد و گفت: این اقدام تحولی بزرگ در توسعه زیرساختهای گردشگری شهرستان و استان ایجاد خواهد کرد و پای گردشگران داخلی و خارجی را به منطقه باز میکند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان از برنامههای جدی استان برای تقویت گردشگری بهعنوان محور اصلی توسعه خبر داد و تأکید کرد: نگاه به گردشگری میتواند تحول بزرگی در اقتصاد منطقه ایجاد کند.
حسینی با اشاره به تدبیر مقام معظم رهبری در نامگذاری سالها، گفت: طی 24 سال گذشته بخش عمدهای از این نامگذاریها بر اقتصاد و تولید متمرکز بوده است و حمایت از سرمایهگذاری بهعنوان یکی از ارکان اصلی تولید، ضروری است.
وی افزود: رئیسجمهور نیز بر حمایت از واحدهای تولیدی و جذب سرمایهگذاران تأکید دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان نقش مردم را در مسیر توسعه حیاتی دانست و مجتمع گردشگری سراب فارسبان را یکی از نمونههای موفق سرمایهگذاری مردمی معرفی کرد.
وی همچنین اعلام کرد: برای اجرای فاز دوم این مجتمع گردشگری، اعتبار 50 میلیارد تومانی در قالب طرح مشارکتی جذب خواهد شد.
این پروژه که با هدف تقویت صنعت گردشگری و توسعه اقتصادی منطقه آغاز شد، گامی مهم در مسیر توسعه استان همدان محسوب میشود.
فرماندار نهاوند نیز از ظرفیتهای بینظیر گردشگری و کشاورزی شهرستان خبر داد و گفت: نقشه سند تحول نهاوند در مسیر توسعه پایدار اجرایی شد.
مجتبی بیرانوند به غنای تاریخی شهرستان اشاره کرد و افزود: نهاوند یکی از تاریخیترین و برجستهترین شهرهای کشور است؛ در این شهر تعداد 322 اثر تاریخی شناسایی شده که 119 اثر از آنها به ثبت ملی رسیده است.
بیرانوند به نقش مردم استان همدان در دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: نهاوند سومین شهر پُرجمعیت همدان است و مردمی با گویشهای مختلف دارد که در دوران دفاع مقدس نقش بیبدیلی ایفا کردهاند؛ تقدیم 853 شهید دفاع مقدس از این شهرستان، مؤید این ادعا است. این شهر همچنین دیار شهیدان قدوسی و حاجمیرزا محمد سلگی است.
وی افزود: در طول دفاع مقدس شهرستان نهاوند بارها مورد حمله هوایی قرار گرفت و شهدای بسیاری در بمبارانهای رژیم بعثی از دست دادیم که همگی جزء سند افتخار این شهر هستند.
فرماندار نهاوند همچنین با اشاره به ویژگیهای طبیعی شهرستان نهاوند، بیان کرد: این شهرستان بهلحاظ جغرافیایی بهدلیل واقع شدن در دامنه زاگرس دارای طبیعتی بکر و سرسبز است و بهعنوان قطب کشاورزی شناخته میشود؛ نهاوند بهعنوان شهر شیلاتی ایران در این زمینه رتبه نخست را دارد و همچنین 80 درصد گشنیز کشور در این شهرستان تولید میشود.
بیرانوند به ظرفیتهای گردشگری شهرستان نیز اشاره کرد و گفت: نهاوند ظرفیتهای بینظیری در این حوزه دارد و میتواند به بهبود وضعیت اقتصادی شهرستان کمک شایانی کند.
وی با تأکید بر اهمیت سرمایهگذاری و تولید در سال جاری، عنوان کرد: امسال سال سرمایهگذاری و تولید است و امیدواریم با تحقق این شعار، گامهای مؤثری در راستای توسعه شهرستان نهاوند برداریم؛ نقشه سند جامع تحول استان نیز جهت ایجاد توسعه پایدار درحال اجرا است.
شناسه خبر 93585