رئیس قوه قضائیه با تأکید بر اینکه نهضت احیای واحدهای تولیدی در کشور طی سال سرمایهگذاری برای تولید با جدیت و اهتمام ویژه پیگیری شود، گفت: اقدامات برای افزایش ظرفیت تولید کارخانهها نباید مقطعی باشد.

حجتالاسلاموالمسلمین غلامحسین محسنی اژهای روز دوشنبه در بازدید از کارخانه پتروشیمی هگمتانه در جریان سفر استانی به همدان ابراز کرد: نباید اقدامات ما در راستای افزایش ظرفیت تولیدی کارخانهها بهصورت مقطعی باشد، بلکه این امر مهم باید دائمی و پیوسته باشد.
وی تأکید کرد: باید اقدامات مجدانهای در راستای افزایش ظرفیت تولیدی کلیه بنگاههای صنعتی و تولیدی در سراسر کشور انجام گیرد.
رئیس قوه قضائیه گفت: میان بخشها و دستگاههای ذیربط، قراردادی برای تأمین مواد اولیه و خوراک پتروشیمی هگمتانه منعقد شده است تا تولید در این کارخانه بهصورت مستمر جریان داشته باشد.
وی ادامه داد: همه بخشهای مسئول در این رابطه باید به تعهدات خود وفق این قرارداد عمل کنند، ما در قوه قضائیه بر اجرای این تعهدات نظارت کامل خواهیم داشت و پیگیری این موضوع را رها نخواهیم کرد؛ چنانچه لازم باشد من خودم دوباره به این کارخانه سرکشی خواهم کرد تا ببینم آیا دستگاههای مسئول به تعهدات خود برای تأمین خوراک پتروشیمی در این واحد صنعتی عمل کردهاند یا خیر؟
حجتالاسلاموالمسلمین اژهای گفت: چنانچه فرد یا دستگاهی در این امر خطیر تعلل و کارشکنی کند و موانعی بر سر راه بهوجود آورد، ما برخورد قاطع و قانونی خواهیم داشت.
رئیس دستگاه قضا افزود: محصولاتی که در کارخانه صنایع پتروشیمی هگمتانه تولید میشود مربوط به نیازها و ملزومات پزشکی و نظام سلامت کشور بوده؛ بنابراین در زمره اولویتهای اساسی است.
وی ادامه داد: با دائمی شدن تولید محصولات در این کارخانه، شاهد رفع نیاز کشور به واردات بعضی از ابزارها و وسایل پزشکی و خودکفایی در این عرصه خواهیم بود؛ بدینواسطه در حوزه ارزی برای کشور صرفهجویی ایجاد میشود و این امر با توجه به شرایط موجود، موضوع بسیار حائز اهمیتی است.
رئیس قوه قضائیه پس از شنیدن سخنان و مسائل مسئولان امر و دستاندرکاران کارخانه صنایع پتروشیمی هگمتانه، خطاب به نماینده سهامداران بخش خصوصی این کارخانه گفت: شما فعالان بخش خصوصی در کارخانه صنایع پتروشیمی هگمتانه، صرفاً با دیدی تجاری به قضیه استمرار تولید در این کارخانه نگاه نکنید؛ بلکه در این رابطه نگاهی ملی داشته باشید و بدانید که با تداوم تولید در این پتروشیمی، بخش عمدهای از نیازهای کشور در حوزه وسایل پزشکی و نظام سلامت مرتفع میشود.
رئیس دستگاه قضا همچنین خطاب به کارگران این واحد تولیدی ابراز کرد: بهمنظور استمرار تولید در کارخانه، قراردادی میان دستگاههای مربوطه منعقد شده است و ما در قوه قضائیه بر اجرای این قرارداد و تداوم تولید در کارخانه صنایع پتروشیمی هگمتانه نظارت کامل و مستمر خواهیم داشت.
رئیس عدلیه همچنین در جریان حضور خود در کارخانه صنایع پتروشیمی هگمتانه، با مهندسین فنی این کارخانه به گفتوگو پرداخت و خطاب به آنها گفت: شما عمدتاً نیروهایی جوان و متخصص هستید و شایسته است تا از حداکثر توان خود برای فعالسازی ظرفیتهای تولیدی در پتروشیمی هگمتانه بهره بگیرید.
رئیس دستگاه قضا در ادامه بازدید خود از کارخانه صنایع پتروشیمی هگمتانه با کارگران این واحد تولیدی دیداری صمیمانه داشت.
کارگران این واحد تولیدی مسائل و مشکلات خود را با رئیس قوه قضائیه در میان گذاشتند.
در نتیجه احیای تولید در کارخانه صنایع پتروشیمی هگمتانه همدان، با تلاشهای انجامشده ازجمله در دستگاه قضائی، شرایط برای بازگشت به کار بیش از 250 نفر فراهم شده و همچنین برای اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم حدود یکهزار و 500 نفر نیز ظرفیت فراهم شد.
شناسه خبر 93623