شناسه ویدئو:98
1402/7/30 14:46:39

سپهرغرب، تحریریه مجازی- جواب حمیدرضا حاجی‌بابایی، نماینده مردم همدان در مجلس در ادامه پیگیری‌های سپهرغرب در خصوص رودخانه‌های فاضلابی: همدان یکی از شهرهای بزرگی است که در دهه ۸۰ موفق به اجرای طرح فاضلاب صنعتی شد، درحال حاضر مشکلات مربوط به فاضلاب مربوط به مناطق حاشیه شهر است. اخیراً پیگیری کرده‌ایم ۳۰۰ میلیارد تومان از طریق ماده ۵۶ توسط بانک به دولت داده شود که سپس به شرکت آب و فاضلاب اهدا خواهد شد تا این مشکل را حل کند؛ البته بازپرداخت این مبلغ نیز از سوی دولت خواهد بود. این اعتبار درحال حاضر در مرحله‌ای است که دستور رئیس برنامه و بودجه را گرفته، زمانی که این بودجه در اختیار شرکت آب و فاضلاب قرار گیرد، می‌توان به‌سرعت برنامه‌ریزی کرد تا علاوه‌بر حاشیه شهر، در بخش مرکزی و کریدور فاضلاب امام‌زاده محسن (ع) تا تصفیه‌خانه، سد اکباتان تا تصفیه‌خانه و روستاهای بخش مرکزی نیز به آن وصل شوند. اگر موفق شویم و این مبلغ را در شهریورماه تحویل بگیریم شرکت آب و فاضلاب همدان ۶ ماه فرصت خواهد داشت تا به‌سرعت کار کند

شناسه ویدئو 98