سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان گفت: 574 سازمان مردمنهاد مجوز دارند، اما متأسفانه بسیاری از سازمانهای مردمنهاد بنابه مجوز داده شده فعالیت ندارند.
فرانک قدسی در سومین جلسه ساماندهی جوانان استان که در سازمان ورزش و جوانان برگزار شد، اظهار کرد: مقوله تعلیم و تربیت در سازمانهای مردمنهاد راهی برای به دست آوردن خرد جمعی در بین افراد جامعه است.
وی افزود: در کشور از سازمانهای مردمنهاد پذیرش و حمایتهای خوبی چه از طرف جامعه و چه از طرف دولت صورت میگیرد.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان با اشاره به اینکه در استان به 574 سازمان مردمنهاد مجوز داده شده، اما متأسفانه بسیاری از آنها بنا به مجوز داده شده فعالیت ندارند، خاطرنشان کرد: شرط اصلی فعالیت سازمانهای مردمنهاد غیرسیاسی، غیردولتی و غیرانتفاعی بودن است که سمنها باید به آنها عمل کنند.
قدسی ادامه داد: باتوجه به سیاست وزارت کشور، فعالیت همه سازمانها در دادن مجوز به سازمانهای مردمنهاد مشخص شده و امیدوار هستیم مجوزهای داده شده در راستای فعالیت ارائه شده توسط سمن و تأیید صلاحیت اعضای آنها صورت گیرد.
وی ابراز کرد: تنها چهار دستگاه استانداری، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل ورزش و جوانان و بهزیستی میتوانند مجوز برای سازمانهای مردمنهاد صادر کنند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان یادآوری کرد: باید به این امر توجه کنیم که مؤسسات هنری، سازمان مردمنهاد نیستند و مؤسسات هنری، قرآنی و موارد دیگر را سازمان مردمنهاد نمیدانیم.
شناسه خبر 18004