مدیرکل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو بر تشدید نظارت بر سلامت مواد غذایی عرضه شده در ماه رمضان تاکید کرد.

عبدالعظیم بهفر گفت: گزارشهایی درباره استفاده از روغنهای غیرمجاز در تهیه زولبیا و بامیه، افزودن مواد نگهدارنده غیرمجاز به خرماهای بستهبندیشده و عرضه لبنیات غیربهداشتی دریافت شده که نشاندهنده لزوم تشدید نظارتها است.
وی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو بهصورت مستمر از این فرآوردهها نمونهبرداری میکند و در صورت مشاهده تخلفات، برخورد قانونی انجام میشود. مصرفکنندگان نیز باید هنگام خرید، مشخصات بهداشتی فرآوردهها را بررسی و از خرید فرآوردههای غذایی فلهای و بدون مجوز خودداری کنند.
بهفر با بیان اینکه با افزایش مصرف برخی فرآوردههای غذایی در ماه رمضان، رعایت اصول نگهداری مواد خوراکی اهمیت بیشتری پیدا میکند، بر لزوم نگهداری صحیح خرما، لبنیات، روغنهای مصرفی و فرآوردههای پروتئینی تأکید کرد و گفت: رعایت نکات بهداشتی میتواند از بروز مسمومیتهای غذایی و مشکلات گوارشی جلوگیری کند.
شناسه خبر 93345