شناسه خبر:21714
1399/2/28 00:55:37

سپهرغرب، گروه خبر: بیمارستان 96 تختخوابی ملایر یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های حوزه بهداشت و درمان این شهرستان است که با پیشرفت 57 درصدی، توسط یکی از خیران روستای گوراب در دست اجرا است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی روز گذشته در بازدید از بیمارستان 96 تختخوابی ملایر با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان به همت خیران گام‌های بزرگی برداشته شده، افزود: بیمارستان خیرساز 96 تختخوابی این شهرستان یکی از دستاوردهای مهم بهداشت و درمان توسط خیر ملایری حاج‌حسن توکلی در دست احداث است.

حجت‌الاسلام احد آزادیخواه بیان کرد: این بیمارستان دارای بخش‌های مختلف سوانح، سوختگی و دیالیز بوده و با بیش از 57 درصد پیشرفت فیزیکی درحال اجرا است.

دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس دهم ادامه داد: پس از تکمیل باید چارت تشکیلاتی و نیروی انسانی این بیمارستان تأمین شود که در این زمینه وزیر بهداشت و درمان قول مساعد داده و دستورات لازم صادر شده است.

حجت‌الاسلام آزادیخواه ابراز امیدواری کرد: بیمارستان 96 تختخوابی ملایر در طول دو یا سه سال آینده تکمیل شده و به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: اورژانس بیمارستان امام حسین (ع) ملایر نیز در حد یک بیمارستان 30 تختخوابی است و امیدواریم تا قبل از نیمه دوم امسال تکمیل شود.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اورژانس بیمارستان مهر نیز توسط خیران در دست اجرا است، ابراز امیدواری کرد: امسال با سفر دکتر نمکی وزیر بهداشت و درمان به ملایر شاهد افتتاح طرح‌های حوزه بهداشت و درمان باشیم و با بهره‌برداری از این طرح‌ها، خدمات بهتری به مردم ارائه شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز اظهار کرد: با راه‌اندازی بیمارستان 96 تختخوابی خیرساز و افزایش تخت‌های بیمارستانی ملایر به حدود 500 تخت، ظرفیت تخت در بخش دولتی تکمیل می‌شود.

محسن ترکاشوند با بیان اینکه ظرفیت بیش از 100 تخت بیمارستانی نیز توسط بخش خصوصی تا سال 1404 دیده شده است، گفت: افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی بخش دولتی و خصوصی در این شهرستان تا سال 1404 براساس شاخص‌های کشوری تعریف شده است.

مدیر پروژه بیمارستان 96 تختخوابی خیرساز ملایر نیز گفت: خیر ملایری تاکنون بیش از 30 میلیارد تومان برای ساخت این بیمارستان هزینه کرده و تا تکمیل نهایی 30 میلیارد تومان دیگر نیز هزینه می‌کند.

هادی اسدی افزود: این بیمارستان در چهار طبقه درحال ساخت است که شامل بخش‌های مختلف فیزیوتراپی، رادیولوژی، آزمایشگاه، استریل، بانک کشت اعضا، سردخانه، اورژانس، درمانگاه، روان‌پزشکی، داروخانه، بخش‌های جراحی سوختگی، اتاق عمل، درمانگاه سوختگی، لابی، سوختگی زنان و کودکان، بخش‌های آی.سی.یو سوختگی و بستری سوختگی است.

وی زمان لازم جهت اتمام این بیمارستان را سه سال عنوان کرد و ادامه داد: علاوه‌بر ساختمان بیمارستان با چهار طبقه، ساختمان مجزایی نیز برای بستری بیماران روانی پیش‌بینی شده و در دست احداث است.

شناسه خبر 21714