شناسه خبر:23686
1399/4/1 00:12:36

سپهرغرب، گروه اجتماعی - سمیرا گمار: رئیس سازمان بسیج اساتید استان همدان گفت: دو اندیشکده تخصصی کشاورزی و توریسم به‌منظور حل مشکلات از حیث علمی تشکیل شده و آمادگی داریم یافته‌های علمی و پژوهشی خود را در این دو بخش در اختیار مسئولان و متولیان امر قرار دهیم.

31 خردادماه سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید است. به انگیزه سالگرد شهادت انسان‏‌ساز شهید چمران، گفت‌وگویی با علی طاهری، رئیس سازمان بسیج اساتید استان ترتیب داده‌ایم که در ادامه آن را خواهید خواند:

      عینیت وظیفه‌شناسی، تشخیص به تکلیف و عمل به آن در شهید چمران

علی طاهری در ابتدای سخنان خود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید دکتر مصطفی چمران و تبریک روز بسیج اساتید، عنوان کرد: به نظر می‌رسد ویژگی‌های منحصربه‌فردی در این شهید بزرگوار بوده که با این نام‌گذاری قرار است اساتید به آن‌ها دست یافته و در حمایت از آرمان‌های انقلاب اسلامی با تکیه بر مبانی علمی، در این راستا حرکت کنند.

وی خاطرنشان کرد: گاهی اوقات برای اینکه ما بتوانیم مفاهیم انتزاعی و ذهنی را مجسم کنیم، به مصادیق بیرونی متوسل می‌شویم؛ مثلاً تجسم شهادت با امام حسین علیه‌السلام و کربلا گره خورده است، یا واژه مهر را می‌توان با چهره مادر عینیت بخشید، با این وصف وظیفه‌شناسی، تشخیص به تکلیف و عمل به آن در هر موقعیتی را می‌توان به‌وضوح در «شهید چمران» دید.

رئیس سازمان بسیج اساتید استان همدان ادامه داد: باید نام‌گذاری روز شهادت دکتر چمران به‌نام بسیج اساتید را برای الگوبرداری از این شهید عزیز تلقی کرد تا اساتید، دانشگاهیان و تحصیل‌کرده‌های ما از این «نماد» نهایت بهره را ببرند.

      حمایت از انقلاب با رویکرد علمی و پژوهشی

طاهری در ادامه سخنان خود با اشاره به رسالت اصلی بسیج اساتید، اذعان کرد: حرکت این قشر در حمایت از منویات رهبری معظم و حفظ دستاوردهای انقلاب و نظام اسلامی، با رویکرد علمی و پژوهشی ظرفیت دانشگاه است.

وی که از سال 61 در بسیج حضور دارد، تصریح کرد: آغاز فعالیت بنده در سازمان بسیج اساتید از سال 82 و در مسئولیت معاونت فرهنگی بوده و حدود 6 سال نیز به‌عنوان مسئول سازمان بسیج اساتید استان همدان انجام وظیفه کرده‌ام که در طول این مدت برنامه‌های بسیاری با همکاری اساتید و دانشگاهیان انجام شده و البته راه طولانی‌تری درپیش است.

رئیس سازمان بسیج اساتید استان همدان با تأکید بر اینکه فعالیت‌های سازمان در دو بخش عمده قابل ارائه و بررسی است، اظهار کرد:‌ بخش نخست مجموعه فعالیت‌هایی است که به‌صورت کشوری ابلاغ شده و سازمان در راستای آن برنامه‌هایی را اجرا می‌کند؛ نظیر تشکیل حلقه‌های صالحین در هر کانون با رویکرد علمی و پژوهشی که در این بخش همکاری‌های خوبی با سایر اقشار بسیج نظیر بسیج دانشجویی، علمی، کارمندی و جامعه مهندسین صورت گرفته است.

طاهری اضافه کرد: تشکیل اندیشکده‌های تخصصی به‌منظور حل مشکلات کشور از حیث تخصصی و علمی از دیگر برنامه‌هایی است که با جدیت پیگیری شده و نتیجه آن تشکیل دو اندیشکده تخصصی کشاورزی و توریسم در همدان بود.

وی با تأکید بر اینکه اندیشکده کشاورزی در تعامل و هماهنگی با متخصصان رشته کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی بوده و فعالیت‌های این بخش در راستای گره‌گشایی از مشکلات کشاورزان و خدمت‌رسانی به آنان انجام می‌شود، گفت: اندیشکده توریسم به‌دلیل وجود رشته جهانگردی در دانشگاه آزاد ملایر در تعامل با این دانشگاه فعالیت می‌کند که بنده از همین تریبون اعلام می‌کنم سازمان آمادگی دارد یافته‌های علمی و پژوهشی خود را در این دو بخش در اختیار مسئولان و متولیان امر قرار دهد.

     گَرد بی‌مهری بر یافته‌های علمی

رئیس سازمان بسیج اساتید استان همدان با اشاره به تدوین یک کتاب با استفاده از یافته‌های پژوهشی اساتید صاحب‌نظر در حوزه اقتصادی، ابراز کرد: متأسفانه از این کار ارزشمند علمی که در راستای شناسایی مشکلات اقتصادی استان همدان و ارائه راهکار در این بخش بود، اقبال خوبی در استان صورت نگرفت.

طاهری در پایان با تأکید بر برگزاری دوره‌های مقابله با جنگ نرم و پیوست‌نگاری فرهنگی به میزبانی سازمان بسیج اساتید همدان در کشور با حضور استان‌های مختلف، اذعان کرد: در این بخش نیز در کنار سایر برنامه‌ها و مأموریت‌های سازمان بسیج اساتید اقدامات قابل توجهی صورت گرفته و امیدوارم اساتید انقلابی همچنان پُرتحرک، بانشاط و پویا برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی گام بردارند.

شناسه خبر 23686