مجتبی بیرانوند در دورود، با اشاره به برنامهریزیهای انجام شده برای تحقق شعار سال اظهار کرد: مسائل و مشکلات واحدهای راکد شهرستان دورود را احصا کردیم و در حال حاضر توانستهایم حدود شش کارخانه سنگ را که هرکدام بین پنج تا 10 نفر کارگر دارند، به چرخه تولید بازگردانیم.
وی به وجود 132 کارخانه سنگبری در سطح شهرستان دورود اشاره کرد و افزود: از این تعداد سنگبری، حدود 80 واحد فعال بوده و پیگیریهایی در حال انجام است تا مابقی این واحدها با پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش فعال شوند.
فرماندار دورود عنوان کرد: برای راهاندازی مجدد کارخانههای تعطیل شده فارسیت وکفش غزال، مشکلات و مسائل آنها در حال بررسی است. پیگیریهایی در دست انجام است تا سرمایهگذار کفش غزال، خلع ید شده و به سرمایهگذار دیگر واگذار شود.
وی به ایجاد چهار کارگاه یا شرکت کفشدوزی، ایجاد ماسک، صنایع الکترونیک و لوله در دورود اشاره و عنوان کرد: کارگاه کفش که برخی کفشهای ورزشی و مجلسی را تولید میکند، ظرف 10 تا 12 روز دیگر راهاندازی میشود.
بیرانوند بیان کرد: در راستای تحقق شعار سال و جهش تولید ما با سازمان اقتصادی کوثر که زیرمجموعه بنیادشهید است و در دورود معدن سنگ دارد، جلساتی داشتیم که برنامه دارند روی پایانه سنگ، گلخانه، دامداری و دامپروری کار انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: سازمان اقتصادی کوثر متعهد شده ظرف دو تا سهماه آینده حدود 30 کارگاه کوچک دامداری (دام سبک و سنگین) در اختیار خانواده ایثارگران قرار دهد که در این رابطه، ما افراد را معرفی کردیم و دام را خود سازمان کوثر تأمین میکند.
فرماندار دورود تصریح کرد: فردا در شهرستان دورود، میزبان معاونان بنیاد مستضعفان کشور هستیم که برای سرمایهگذاری در زیرمجموعه پتروشیمی در شهرستان حضور پیدا میکنند تا ببینیم به چه نتیجهای خواهیم رسید.
وی گفت: در تلاش هستیم تا در آینده نزدیک، کارخانه خمیرمایه لرستان را با بانک سپه تعیین تکلیف کنیم، برای کارخانه چرم نیز جلسات متعدد انجام گرفته است.
بیرانوند با بیان اینکه تاکنون دو جلسه برای بررسی مسائل و مشکلات کارگاههایی که با نصف ظرفیت کار میکنند و کارگاههای تعطیل برگزار شده است، عنوان کرد: پنجشنبه نیز بررسی مسائل و مشکلات شهرستانی است که به احتمال زیاد با حضور استاندار و معاونان استاندار برگزار شود.
وی راهاندازی کارخانه آب معدنی دورود را یکی از برنامههای در دست اقدام دانست و بیان کرد: از آنجایی که این کارخانه، میتواند مشتقات بسیار بالایی داشته باشد، علاوهبر آب معدنی در سایزهای مختلف، میتواند آبهای گازدار، نوشانه و... را تولید کند. این کارخانه نیز در حال تعیین تکلیف است که به شرکت مینو واگذار شود و اگر قطعی شود، جهش خوبی در مبحث اشتغال خواهیم داشت.
منبع: خبرگزاری تسنیم
شناسه خبر 25297