
اکبر رحیمی روز پنجشنبه گذشته در مراسم جشنواره خوشه برتر در ملایر با اشاره به آنکه امسال هشتمین سال است که جشنواره مذکور در این شهرستان برگزار میشود، اظهار کرد: با توجه به شرایط کرونا و بهخاطر اینکه قرار بود هفته گذشته جشنواره خوشه برتر در ملایر برگزار شود و با حضور مسئولان کمیسیون کشاورزی این جشنواره یک هفته به تعویق افتاد، شاهد استقبال کمتری هستیم.
وی با بیان آنکه امسال بیش از 50 کشاورز در این جشنواره شرکت کردهاند، گفت: از بین خوشههای شرکتکننده چهار خوشه بهعنوان خوشههای برتر انتخاب شدند که بعد از ماه صفر جوایزی به کشاورزان آن داده میشود.
دبیر جشنواره خوشه برتر تصریح کرد: این جشنواره با همت شرکت پیمانگستر و با همکاری جهاد کشاورزی با هدف ارتقای سطح دانش کشاورزان و معرفی تولیدکنندگان خوشههای برتر برگزار شده که امیدواریم بهتر از گذشته قابلیتهای انگور ملایر را معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه امسال خوشههای شرکتکننده در جشنواره خوشه برتر از ملایر و خنداب بودند، گفت: با توجه به شرایط کرونایی امسال نتوانستیم این جشنواره را بهصورت کشوری برگزار کنیم.
رحیمی اذعان کرد: سلامت خوشه، میزان سلامت قند، یکنواختی خوشهها، حملونقل خوشه و وزن خوشه از شاخصهای انتخاب برای خوشههای برتر است.
وی با بیان شرکت پیمانگستر از سال 84 فعالیت خود را شروع کرده و عمده فعالیت ما در حوزه انگور بوده، افزود: در سالهای اولیه نقاط ضعف را شناسایی کردیم و راه حل ارائه دادیدم، در این زمینه 50 درصد ارزش عملکرد ایجاد کرده و با اجرای طرح باغدار نمونه باعث بهرهوری در باغات شدیم.
دبیر برگزاری جشنواره خوشه برتر با بیان اینکه در زمینه تولید کود نیز کارخانه آماده راهاندازی است، اذعان کرد: دو سال تولید کود داشتیم که بهدلیل مشکلات سه سال بوده که متوقف شده است، البته امیدواریم با حمایت مسئولان دوباره آن را راهاندازی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه طرح فراز و و اجرای تیرکهای داربستی در باغات اقداماتی کرده و نمایندگی چند شرکت دانشبنیان را نیز با اجرای طرحهای مختلف داریم.
شناسه خبر 29163