سپهرغرب، گروه سلامت: اگر مبتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا شدهاید، یکی از بهترین تدابیر درمانی استفاده از این دو آنتیبیوتیک طبیعی بسیار قوی است.
یکی از مهمترین مشکلاتی که طی فصل پاییز و زمستان میتواند در بسیاری افراد ایجاد شود، سرماخوردگی خصوصاً سرماخوردگی ویروسی آنفلوآنزا است که باید تدابیری را در این خصوص برای پیشگیری و یا درمان آن درنظر داشت.
بدون تردید با انجام این تدابیر میتوان در پیشگیری از بیماریهای فصل پاییز و زمستان و نیز درمان آن گامی مؤثر برداشت.
مهمترین تدبیر طب اسلامی و ایرانی در فصلهای سرد، داشتن پوشش مناسب بهمنظور مبارزه با سرما است؛ اگر میخواهید به بیماریهای صعبالعلاج مبتلا نشوید، لازم است به این نکته مهم اهتمام زیادی داشته باشید.
باد و سرمای پاییزی و زمستانی بیماریزاست؛ نقطه آغاز بسیاری از بیماریهای صعبالعلاج سرطانی ازجمله سرطان خون و لنفومها، سرطان مغز استخوانها و... با فرارسیدن فصل پاییز کلید میخورد!
در حدیثی از امیرالمؤمنین علی (ع) آمده است که ایشان فرمودند: "اغتنموا برد الربیع فانّه یعمل بابدانکم کما یعمل باشجارکم و اجتنبوا برد الخریف فانّه یعمل بابدانکم کما یعمل باشجارکم" یعنی "غنیمت شمرید باد بهاری را که با کالبدهای شما آن کند که با درختان شما و بپرهیزید از سرمای خزانی که با کالبدهای شما آن کند که با درختان شما".
اگر مبتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا شدهاید، یکی از بهترین تدابیر درمانی خوردن آب انار و زیتون است؛ به این طریق که اناری را دربسته و کامل روی شعله نگه داشته تا کامل از درون پخته شود، سپس آن را در دستهایتان با انگشت شستتان خیلی سبک فشار میدهید تا آب دانههای انار چلانده شود، سپس با نی سوراخش کرده و درونش را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون پرکنید، دوباره روی بخاری گذاشته و بعد از کمی گرم شدن آب انار و روغن زیتون داخل انار را بمکید.
با پختن انار آنتیبیوتیک خیلی قوی بهوجود میآید که هر عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد و گوشدرد را درمان میکند؛ این مخلوط را به مدت پنج شب موقع خواب میل کنید و بعد از آن چیزی نخورید.
برای تکمیل در امر درمان، هرروز صبح ناشتا (به مدت هفت روز) پیاز کاملی را سیخ زده و روی شعله نگه داشته تا کاملاً کباب شود، سپس آن را از سیخ کشیده و لایههای داخلی پیاز کبابشده را میل کنید.
این دو تدبیر درمانی را میتوان برای پیشگیری و درمان عفونت فارنژیت، سرفهها، عفونت سینوسها و سینوزیت، آسم و نفستنگی و هر نوع سرماخوردگی درنظر گرفت.
حمزه سام دلیری؛ پژوهشگر و مدرس طب ایرانی
شناسه خبر 3510