شناسه خبر:37080
1399/12/4 10:13:06

سپهرغرب، گروه خبر: نماینده ولی فقیه در همدان با بیان اینکه بدون مدیریت بر نفس، که مظهر آن مسئله نماز است، مدیریت اجتماعی رخ نمی‌دهد، گفت: اگر مدیری اهل ذکر الله شد، آن موقع جامعه اهل ذکر الله، نه اهل خلاف می‌شود، نه بی بندوباری، نه اختلاس و نه کم کاری.

حجت الاسلام و المسلمین حبیب الله شعبانی در اجلاس استانی نماز، با تقدیر از فعالیت مسئولان و مدیران استانی در عرصه نماز، اظهار داشت: بحمدالله مدیران استان همدان نسبت مسئله نماز دارای توجه خوبی هستند و برآوردها نشان دهنده آن است که این استان، جز استان‌های برتر در در عرصه نماز است.

وی با تأکید بر اینکه نماز، مدیریت بر نفس انسان است، گفت: اگر انسان می‌خواهد بر نفس خود مدیریت داشته باشد، باید اهل نماز باشد و در غیر اینصورت فرد در عرصه مدیریت به موفقیت دست پیدا نخواهد کرد.

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه خداوند به پیامبر اسلام(ص) در دو جا، دعوت به قیام دارد، مطرح کرد: اولین دعوت به قیام توسط پروردگار عالم، دعوت به قیام شبانه و اقامه نماز است و دعوت به قیام بعدی، دعوت به مدیریت اجتماعی است که آن هم در گرو توجه به نماز است.

وی با بیان اینکه بدون مدیریت بر نفس، که مظهر آن مسئله نماز است، مدیریت اجتماعی رخ نمی‌دهد، گفت: اگر مدیری اهل ذکر الله شد، آن موقع جامعه اهل ذکر الله، نه اهل خلاف می‌شود، نه بی بندوباری، نه اختلاس و نه کم کاری.

نماینده ولی فقیه در استان همدان شرط مشروعیت یک مدیر در حکومت اسلامی را اقامه نماز عنوان کرد وگفت: اگر مدیری خدای نکرده نسبت به نماز تسامح داشته باشد، دیگر شرط مشروعیت را از دست خواهد داد.

وی در پایان با بیان اینکه فعالیت در عرصه نماز دارای میدان وسیعی است، افزود: در حوزه اقامه نماز با وجود تمام فعالیت‌های صورت گرفته، اما باید بگوییم که کارهای نکرده فراوانی نیز داریم و نباید از آن غافل شویم.

استاندار همدان نیز با تأکید بر ترویج و گسترش فرهنگ نماز و قرآن به‌ویژه در بین نسل جوان، گفت: در این استان برای تأمین منابع مالی مورد نیاز بخش نماز و قرآن هیچ‌گونه محدودیتی وجود ندارد.

سیدسعید شاهرخی اظهار کرد: علاقه‌مند به اجرای کارهای ویژه در حوزه قرآن و نماز هستیم و هیچ‌گونه مشکلی برای تأمین مالی در این زمینه وجود ندارد.

وی از مسئولان ستاد اقامه نماز خواست مسابقات به‌ویژه در بخش اذان را برپا کرده تا با این شیوه بتوان از بین شرکت‌کنندگان، مؤذن‌های خوش‌صدا را شناسایی و معرفی کرد.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: برای این کار می‌توان ابتدا مسابقات شهرستانی را برگزار و از بین راه‌یافتگان به مسابقات استانی، برگزیدگان را انتخاب و معرفی کرد و در این راستا استانداری اعتبار مورد نیاز اجرای این مسابقات را تأمین می‌کند.

شاهرخی با بیان اینکه بیش از 100 دستگاه اجرایی در استان وجود دارد که می‌توانند هنگام اذان زمینه را برای پخش صدای مؤذن در سطح شهر فراهم کنند، اضافه کرد: اجرای این کار هیچ‌گونه هزینه مالی دربرندارد، بلکه با استفاده از امکانات موجود و به‌کارگیری یک رادیو و بلندگو می‌توان نوای دلنشین اذان را در همدان پخش کرد.

استاندار همدان اظهار کرد: استانداری مصوبه این جلسه مبنی بر ضرورت پخش صدای اذان از سوی ادارات را به همه دستگاه‌ها ابلاغ و روند اجرای آن را نیز به‌دقت بررسی کند.

شاهرخی یادآوری کرد: همدان از گذشته به دارالمؤمنین و دارالمجاهدین معروف بوده و این شهر عالم‌پرور سال‌ها بوده که در حوزه نماز به‌واسطه اقدام‌های شایسته صورت‌گرفته از سوی مسئولان حائز رتبه‌های ممتاز شده است.

وی خاطرنشان کرد: همدان در اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی از سوی وزارت کشور در زمینه نماز همواره پیشگام بوده است.

استاندار همدان از مسئولان خواست وضعیت نمازخانه‌های بین راهی و وضوخانه‌ها را به‌صورت مرتب و مستمر بررسی و درصورت وجود نقص آن‌ها را رفع کنند.

شاهرخی با تأکید بر اینکه نمازخانه دستگاه‌ها و ادارات باید در بهترین نقطه اداره باشد، تأکید کرد: نمازخانه باید از اتاق مدیر بهتر باشد.

وی عنوان کرد: پرداخت حق‌القدم امام جماعت مدارس در هر شرایطی به آموزش‌وپرورش استان به‌صورت مکتوب اعلام شده است و باید تا پایان سال همه بدهی‌های معوقه تسویه شود.

در این مراسم از «امیرعباس زارعی»، اذان‌گوی نوجوان همدانی قدردانی شد.

این اذان‌گوی همدانی از کودکی در مسجد محل اذان می‌گفته و حالا پس از شیوع کرونا و خانه‌نشینی، برنامه‌اش را تعطیل نکرده، بلکه با تغییری مناسب جلوی در خانه و در پیاده‌رو اذان می‌گوید.

شناسه خبر 37080