عضو هیئتمدیره کنفدراسیون صنعت ایران:
بازدهی سرمایهگذاری در بورس در درازمدت بیش از بازارهای رقیب است
سپهرغرب، گروه اقتصادی: عضو هیئتمدیره کنفدراسیون صنعت ایران گفت: بهترین راه برای هدایت حجم موجود نقدینگی در کشور به سمت تولید و مهمترین روش تأمین سرمایه برای واحدهای تولیدی از طریق بازار سهام است و این موضوع نباید فراموش شود که بازدهی سرمایهگذاری در بورس در درازمدت بیش از بازارهای رقیب است.
مهدی کریمیتفرشی به تأمین سرمایه برای تولید از طریق بازار سهام اشاره کرد و افزود: با توجه به شرایط کنونی در اقتصاد کشور و رکود در برخی از صنایع، تأمین مالی یا نقدینگی بنگاههای اقتصادی و تولیدی به یکی از مهمترین دغدغههای کشور تبدیل شده است.
وی اظهار کرد: مشکلات مربوط به تحریم و تأثیر آن در بخش تولید، تجارت و مشکلات ارزی باعث شده است نیاز بنگاهها به تزریق نقدینگی بیش از گذشته شود و راهکارهای مختلفی نیز برای تأمین مالی آن انجام شود که در همین راستا هدایت پولهای سرگردان به سمت بازار سرمایه و تأمین مالی شرکتهای تولیدی میتواند در نهایت به رونق اقتصادی و تولیدی کشور منجر شود.
عضو هیئت مدیره کنفدراسیون صنعت ایران با بیان اینکه لازمه حضور شرکتها در بورس وجود شفافیت در فعالیتهای آنها است، گفت: شرکتها از این طریق و با ورود به بازار سرمایه میتوانند بخشی از نقدینگی موردنیاز خود را تأمین کنند.
به گفته کریمیتفرشی، بورس اکنون رقیب جدی برای سیستم بانکی محسوب میشود و در صورت عدم استفاده از این بستر متضرر خواهیم شد.
وی افزود: ورود مردم به بورس به سود سیستم بانکی است، زیرا شرکتها نقدینگی خود را بهعنوان حسابجاری وارد بانکها میکنند.
عضو هیئت مدیره کنفدراسیون صنعت ایران گفت: شرکتها میتوانند درصورتی که تمایل به عرضه سهام خود در بورس نداشتند پروژهای را در بورس عرضه و برای هر فعالیت خود از مشاور و متخصص استفاده کنند؛ بنابراین باید از شرکتهایی که قصد ورود به بورس را دارند حمایت مالی، معنوی و مشاورهای انجام شود.
کریمیتفرشی با بیان اینکه اکنون بازار سرمایه به عنوان یک ابزار برتر برای تأمین مالی دولت برای فروش داراییها مطرح است، اظهار کرد: در صورتی که دولت بتواند از این فرصت برای افزایش بهرهوری و تأمین مالی شرکتها استفاده کند، آنگاه روند بازار سرمایه بیش از گذشته تقویت خواهد شد.
به گزارش ایرنا، بازار سرمایه از چند ماه گذشته وارد مدار نزولی شد و ضرر و زیانهای سنگینی را به سرمایهگذاران این بازار تحمیل کرد.
اقدامهای سازمان بورس و سران قوا در راستای بهبود وضعیت بازار، گمانهزنیهایی را در زمینه تأثیر مثبت آنها بر معاملات بورس و بازگشت شاخص بورس به مدار صعودی ایجاد کرد اما برخلاف پیشبینیهای انجام شده، بازار بدون توجه به تصمیمات مثبت سران قوا و انجام تعهدات بانک مرکزی در زمینه واریز منابع مالی به صندوق تثبیت بازار سرمایه به روند منفی خود ادامه داد.
شناسه خبر 41190