مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری کرمانشاه:
مطالبهگری سمنها مانع شکاف میان دولت و بدنه اجتماعی میشود
سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه در حوزه اجتماعی گسلهای مختلفی جامعه را تهدید میکند، گفت: نهادهای مدنی و در رأس آنها سمنها میتوانند با مطالبهگری و پیگیری درخواستهای متنوع اقشار مختلف از ایجاد شکاف میان دولتها و بدنه اجتماعی جلوگیری کنند.
«فریبرز نجفیمهر» در نشست با سازمانهای مردم نهاد شهرستان پاوه در سرسرای اجتماعات فرمانداری اظهار داشت: ارتقای جایگاه سمنها در جامعه و پذیرش بی واهمه آنها به عنوان نخبگان اجتماعی از سوی همه مدیران، باعث میشود هیچگاه در کف خیابان شاهد حرکت اعتراضی نباشیم.
او افزود: در آن صورت اقشار مختلف خواهند توانست مطالبات خود را از طریق سمنها پیگیری کنند.
وی ادامه داد: سازمانهای مردم نهاد این قدرت را دارند که از نادیده گرفتن حقوق شهروندی توسط برخی ادارات و مخدوش شدن مناسبات جامعه جلوگیری کنند و شرایطی را فراهم کنند که مردم خود را در تعیین سرنوشتشان موثر بدانند.
ایثارگریهای مردم اورامانات در حفظ منابع ملی مثال زدنی است
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیتهای چشمگیر سمنهای منطقه اورامانات و پاوه هنگام بروز زلزله و شیوع بیماری کرونا گفت: ایثارگریهای جوانان این منطقه برای حفظ منابع ملی وطنشان مثال زدنی است.
وی ادامه داد: سال گذشته شاهد بودیم که چگونه سه جوان برومند منطقه اورامانات برای اطفاء حریق رخ داده در "بوزین و مره خیل" جان عزیز خود را از دست دادند.
نجفی مهر افزود: اکنون نیز میبینیم فعالان مدنی این شهرستان بدون هیچ چشمداشتی برای کمک به بیماران سرطانی و معلولین و همچنین به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی، ارتقاء گردشگری و صیانت از محیط زیست منطقه، چه زحمات طاقت فرسایی را متحمل میشوند.
وی در پایان خواستار کمک اعتباری استان برای ساخت سمن سرا با مشارکت خیرین، رفع مشکلات مالیاتی تشکلها و همکاری تنگاتنگ دستگاههای اجرایی با سمنهای فعال شد.
استان کرمانشاه 2 میلیون نفر جمعیت دارد و بیش از 500 سازمان مردم نهاد در بخشهای مختلف در استان مشغول فعالیت هستند.
شهرستان مرزی پاوه با 60 هزار نفر جمعیت در 120 کیلومتری شمال غربی استان کرمانشاه واقع شده است.
شناسه خبر 41779