سپهرغرب، گروه خبر: کارآفرین موفق آبدانانی با سرمایه اولیه 20 میلیون تومان، بدون حمایت نهادهای دولتی توانسته با تولید سالانه 70 هزار لیتر اسانس برای بیش از چهار نفر اشتغالزایی ایجاد کند.
تولید اسانس طبیعی فرصت سرمایهگذاری مناسبی است و با استفاده از فناوریهای ساده و نوین یک خلق ارزش واقعی در استان ایلام بوده، این طرح علاوه بر اشتغالزایی از درآمد مناسبی نیز برخوردار است.
کشور ما ذخایری غنی از گیاهان دارویی دارد که میتواند منبع درآمدی مطمئن و پایدار برای بخش قابل توجهی از مردم باشد.
با تولید این محصول، جوهر اصلی گیاه و طبیعت در اختیار مردم گذاشته میشود که با این کار بهترین راه استفاده سریع، مؤثر و اقتصادی از گیاه معطر و در قلمرو دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی صورت میپذیرد و درعینحال مردم را از مصرف مواد شیمیایی مشابه و مضر بینیاز میکند.
باید گفت روند اشتغال و کار در یک کارگاه کوچک خانگی در منطقه استان ایلام شهرستان آبدانان در سرابباغ متفاوت است؛ اینجا اعتماد و تکیه بر خودباوری حرف اول را میزند و کلید راهاندازی و اشتغالزایی برای کسانی شده که امروز توانستهاند با بحران بیکاری مبارزه کنند.
حال باید گفت حمایت از تولید داخلی کشور و تشویق مصرفکنندگان به خرید محصولات داخلی منجر به رشد اقتصاد و توسعه ملی خواهد شد و میتواند به افزایش اشتغال، کاهش واردات غیرقانونی، افزایش کیفیت محصولات و ثبات قیمت کالا منجر شود.
تولید سالانه 70 هزار لیتر تولید و اسانس گیری از گیاهان دارویی
یدالله عزیزنیا کارآفرین موفق آبدانانی در روستای سرابباغ گفت: میانگین تولید و بستهبندی عرقیات گیاهی را چندین سال است در آبدانان گسترش دادهام و سالانه 70 هزار لیتر تولید و اسانس گیری از گیاهان دارویی را انجام میدهم.
وی افزود: استان ایلام ظرفیت مناسبی برای پرورش گیاهان دارویی و اسانس گیری آنها دارد و باید از این ظرفیت در بخش تولید و اشتغال بهخوبی استفاده کرد.
این کارآفرین موفق آبدانانی ادامه داد: فروش این عرقیات تماماً در سطح استان ایلام بوده، چراکه کارگاه فعلاً ظرفیت تولید از این بالاتر ندارد و جوابگوی صادرات به استانهای دیگر نیستیم.
عزیزنیا بیان کرد: برای این کار در ابتدا یک وام از صندوق کارآفرینی امید دریافت کردم، هیچ نهاد دولتی متأسفانه از ما حمایت نکرد و برای شروع فعالیتم با 20میلیون تومان استارت کار را زدم و توانستم برای پنج نفر اشتغال ایجاد کنم.
لزوم حذف بروکراسیهای سختگیرانه اداری
وی به بروکراسیهای سختگیرانه اداری اشاره کرد و تصریح کرد: بروکراسیهای سختگیرانه اداری ما را در افزایش سطح تولید و گسترش کارگاه بیانگیزه کرده و ما کارآفرینان انتظار داریم این روند سختگیرانه برایمان حذف شود.
سرمایه اصلی کشور منابع مالی آن نیست
یکی دیگر از کارآفرینان آبدانانی بیان کرد: سرمایه اصلی کشور منابع مالی آن نیست بلکه ایده، فکر و خلاقیت افراد کارآفرین پایه اصلی شکوفایی اقتصاد محسوب میشود.
شفیعی اظهار کرد: راهکار اصلی برای رشد و توسعه اقتصاد کشور، حمایت جدی از نخبگان، جوانان و افراد کارآفرین و زمینهسازی برای مشارکت آنان در عرصههای مختلف است.
وی گفت: اقتصادی که مبتنی بر علم و تعقل باشد، همواره پویا و حرکتی رو به رشد خواهد داشت و توجه به کارآفرینان خصوصاً در روستاها باید بیشازپیش مورد توجه قرار گیرد.
حمایت از کارآفرین از طریق بنیاد برکت
فرماندار آبدانان نیز بیان کرد: از طریق بنیاد برکت ما نیز از این کارآفرین حمایت خواهیم کرد و پیگیر مشکلات مربوطه هستیم.
سیروس مرادحاصلی یادآور شد: مبلغ این وام 50 میلیون تومان است که از طریق بنیاد برکت پرداخت خواهد شد تا هر چه زودتر مشکلات این کارآفرین مرتفع شود چرا که حمایت از این کارآفرینان منجر به رشد اقتصاد و توسعه ملی خواهد شد.
به گزارش فارس حمایت از تولید داخلی کشور و تشویق مصرفکنندگان به خرید محصولات داخلی منجر به رشد اقتصاد و توسعه ملی خواهد شد که از دیگر آثار آن میتوان به افزایش اشتغال، کاهش واردات غیرقانونی، افزایش قدرت ارز ملی، ثبات قیمت کالاها و افزایش کیفیت محصولات اشاره کرد.
در حال حاضر در قانون و در استان محروم ایلام هیچگونه حمایت رسمی از کارآفرینان نداریم درحالیکه این افراد تنها به عشق اشتغال تولید و تعهدی که به کشور و استان دارند به عرصه تولید و فعالیتهای اقتصادی پا نهادهاند که باید به مسئله حمایت از این افراد توجه ویژه شود.
شناسه خبر 42601