مدیرکل کمیته امداد استان همدان در پی انعقاد تفاهمنامه با اتاق تعاون استان همدان مطرح کرد:
مهمترین هدف، توانمندسازی و استقلال اقتصادی نیازمندان با تشکیل تعاونیها
سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل کمیته امداد استان همدان گفت: با اشاره به اینکه بهرهگیری از ظرفیتها و توانمندیهای بالقوه و بالفعل برای ارائه خدمات حمایتی و اشتغال مددجویان از اهداف این تفاهمنامه است، ادامه داد: توانمندسازی و استقلال اقتصادی نیازمندان با تشکیل تعاونیهای تولیدی، توزیعی و خدماتی و همچنین فراهم آوردن بسترهای لازم در امر بازاریابی و فروش محصولات تولیدی مددجویان نیز از دیگر اهداف این تفاهمنامه است.
به گزارش سپهرغرب به نقل از سایت خبری کمیته امداد، پیمان ترکمانه، مدیرکل کمیته امداد استان همدان در جلسهای که با حضور رحمان نادی، دبیر اتاق تعاون استان همدان تشکیلشده است، گفت: موضوع تفاهمنامه همکاری و مشارکت نظامیافته در کلیه زمینههای ممکن با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود برای تحقق اهداف تفاهمنامه و رویکرد ارائه خدمات حمایتی و توانمندسازی مددجویان است.
وی در ادامه گفت: محورهای همکاری شامل تجارت، آموزش و پژوهش، تشکیل هستههای صادراتی، ایجاد اشتغال پایدار، بازاریابی محصولات تولیدی مددجویان و خدمات فنی است.
وی در ادامه افزود:برای بهرهگیری از ظرفیتهای متقابل سازمانی و همافزایی توانمندیها و امکانات و اجرایی نمودن سیاستهای اقتصاد مقاومتی برای ارتقای توانمندی مددجویان و همچنین محرومیت زدایی و کمک به اقشار آسیبپذیر، تفاهمنامهای در سال 97 بین کمیته امداد و اتاق تعاون ایران نمایندگی همدان منعقدشده است.
ترکمانه با اشاره به اینکه بهرهگیری از ظرفیتها و توانمندیهای بالقوه و بالفعل برای ارائه خدمات حمایتی و اشتغال مددجویان از اهداف این تفاهمنامه است، ادامه داد: توانمندسازی و استقلال اقتصادی نیازمندان با تشکیل تعاونیهای تولیدی، توزیعی و خدماتی و همچنین فراهم آوردن بسترهای لازم در امر بازاریابی و فروش محصولات تولیدی مددجویان نیز از دیگر اهداف این تفاهمنامه است.
مدیرکل کمیته امداد استان همدان تعهدات کمیته امداد در تفاهمنامه را اطلاعرسانی به مددجویان در خصوص ظرفیتهای اشتغال و بازاریابی اتاق تعاون، برنامهریزی برای ارائه مشاوره شغلی و آموزشهای فنیوحرفهای، ساماندهی طرحهای کوچک بهمنظور خوشهسازی و ایجاد مجتمعهای تولیدی و خدماتی (طرحهای تجمعی)، هدایت مددجویان به سمت تشکیل تعاونیها و بهرهگیری از ظرفیت تعاونیها و کمک به بازاریابی و فروش محصولات مددجویان اعلام کرد.
دبیر اتاق تعاون استان همدان نیز در ادامه با اشاره به تعهدات اتاق تعاون در تفاهمنامه گفت: معرفی ظرفیتهای بنگاههای اقتصادی تابعه برای جذب کار مددجویی، معرفی ظرفیتهای تعاونیها برای راهاندازی خوشههای کسبوکار مددجویان، ارائه خدمات نمایشگاههای استانی و بینالمللی به مددجویان، معرفی بازارهای رقابتپذیر برای هدایت مددجویان و بازاریابی محصولات آنها و ارائه خدمات مشاوره کسبوکار برای ایجاد اشتغال پایدار مددجویی از وظایف این نهاد در تفاهمنامه است.
وی در پایان گفت: این تفاهمنامه به مدت 2 سال از 97 – 99 قابلاجرا است و در صورت توافق در پایان قابلتمدید نیز است.
شناسه خبر 4272