سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه با اشاره به ایجاد 29 مرکز آموزش مهارتی جوار کارگاهی در استان، گفت: با توجه به ثبت جهانی اورامانات، بحث سرمایهگذاری قوی در حوزه گردشگری، صنایع دستی و ظرفیتهای شغلی منطقه اورامانات در برنامه امسال است.
یاور محمدی روز چهارشنبه با اشاره به ششم مردادماه و روز ملی کارآفرینی و آموزش فنی و حرفهای، اظهار کرد: آموزشهای مهارتی در سال 1400 با توجه به نامگذاری سال «حمایت از تولید، رفع موانع و پشتیبانی» در راستای همین مسیر یعنی حمایت از تولید سیاستگذاری شده است.
وی گفت: برنامههای استان را براساس چند محور اساسی طراحی کردهایم و درحال اجرای آن هستیم، هرچند که کرونا ضربه سنگینی به آموزشهای مهارتی وارد کرده است، اما برنامهها را پیش میبریم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه یکی از این محورهای بسیار جالب را در قالب بحث حوزه آموزشهای صنعت اعلام کرد و گفت: با وجود تعداد بسیار زیادی از فارغالتحصیلان دانشگاهها، متأسفانه نیروی دانشآموخته مهارتیافته کم داریم، بنابراین در راستای همین قضیه تقویت آموزشهای مربوط به حوزه صنعت در دستور کار جدی قرار دارد.
وی ادامه داد: به این منظور امسال ایجاد مراکز آموزشی مهارتی را در 29 واحد تولیدی در راستای بحث شاخصهای بهرهوری نیروهای موجود و همچنین بحث ارتقای توانمندسازی نیروهای جویای کار درحال برنامهریزی و اجرا داریم.
محمدی خاطرنشان کرد: با توجه به ثبت جهانی اورامانات بحث سرمایهگذاری قوی در حوزه گردشگری، صنایع دستی و ظرفیتهای شغلی منطقه اورامانات در برنامه امسال است؛ چون بسترهای فرهنگی، اجتماعی، شغلی و اقتصادی در این منطقه فراوان بوده که باید به کمک دستگاهها و مجموعه مرتبط از آنها در توسعه کسبوکار استفاده کرد.
وی اضافه کرد: دیگر حوزه به مناطق حاشیه استان بهخصوص شهر کرمانشاه مربوط میشود که با حجم قابل توجهی نیروی بیکار بهخصوص در بخش بانوان مواجه است. انشاءالله با همکاری دستگاههای مربوطه و استانداری بتوانیم این قضیه را به نحو مطلوب پوشش دهیم.
شناسه خبر 43903