سپهرغرب، گروه خبر: سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان گفت: ناحیه منفصل شهری نایسر سنندج از لحاظ سرانه فضای سبز و تفریحی بسیار فقیر و با میانگین کشوری فاصله زیادی دارد باید در اولویت اجرای طرح کمربند سبز قرار گیرد.
بهادر اسدی در جلسه کارگروه پیشگیری از گسترش بافتهای ناکارآمد شهری با دستور کار اجرای طرح کمربند سبز شهری که با حضور دستگاههای عضو کارگروه در محل سالن جلسات معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان برگزار شد، اظهار کرد: اجرای طرح کمربند سبز شهری در کنار طرح جامع حدنگار (صدور سند مالکیت برای اراضی دولتی) و برخورد با دلالان و سازندگان سودجو از راهکارهای بازدارنده در گسترش مناطق حاشیهنشین و ساخت و سازهای غیرمجاز است.
وی با بیان اینکه کم توجهی و عدم مدیریت سرمایهگذاری دولت در بخش کشاورزی و تولیدات روستائی منجر به مهاجرت روستائیان به شهرها شده است، افزود: نیاز مردم به تامین مسکن و عدم نظارت دستگاهها بر ساخت و سازها در حاشیهی شهرها از عوامل جذاب برای سکونت مهاجران در حاشیه هستند.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان اظهار کرد: شهرداری نقش مهمی در بهرهبرداری از پساب تصفیهخانهها، جلب همکاری سازمانهای مردمنهاد و مالکین اراضی واقع در حریم و محدوده کمربند سبز، همگی در توسعه فضای سبز شهری بهویژه در ناحیه منفصل شهری نایسر سنندج دارد.
اسدی تصریح کرد: با توجه به اینکه ناحیه منفصل شهری نایسر سنندج از لحاظ سرانه فضای سبز و تفریحی بسیار فقیر و با میانگین کشوری فاصله زیادی دارد باید در اولویت اجرای طرح کمربند سبز قرار گیرد.
لقمان حیدری، معاون عمرانی شهرداری سنندج نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از اقدامات شهرداری سنندج در توسعه فضای سبز در مناطق حاشیه و در معرض تصرف همچون حسنآباد، پیرچنار، کوچکه رهش، نایسر و... پرداخت و گفت: بحث تأمین آب و وجود معارضین و عدم همکاری برخی ادارات ازجمله موانع اجرای طرح کمربند سبز در حریم 70 هزار هکتاری شهر سنندج است.
گفتنی است؛ واگذاری اراضی واقع در حاشیه و حریم شهری به تعاونیهای مسکن و سرمایهگذاری در زمینه اشتغال و توانمندسازی روستاییان یا تقویت بخش تعاونیها در روستاها ازجمله پیشنهادات اعضای کارگروه استانی در این جلسه بود.
شناسه خبر 44016