سپهرغرب، گروه خبر: معاون اداره کل صمت استان کرمانشاه گفت: از ابتدای امسال تاکنون 50 انبار احتکار کالا در استان کشف و متأسفانه این تخلف در استان شایع شده است.
نظارت بر بازار و کنترل قیمتها مطالبه جدی مردم در این روزها است؛ مطالبهای که با نظارت پیگیرانه بازرسان محقق میشود و مانع از کمفروشی و گرانفروشی در بازار میشود.
قیمت برخی از کالاها در بازار نوسان دارد بنابراین سازمان صمت، جهاد کشاورزی، اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی، پلیس اماکن و اداره بهداشت با گشتهای مشترکی در صدد کنترل آنها هستند اما همچنان شاهد نابهسامانی در قیمت کالاهای مختلف هستیم.
کمفروشی و رعایت بهداشت نیز ازجمله مواردی است که گشتهای بازرسی دستگاههای نظارتی بر آن توجه دارند و برای حفظ و رصد سلامت افراد و مشتریان واحدهای صنفی باید مشخصات خود ازجمله واکسیناسیون را ثبت کنند.
رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه با اشاره به اینکه در یکماه گذشته که صادرات آزاد بود قیمت گوشت گران شد که البته اکنون صادرات متوقف شده است گفت: گوشت گوسفندی زنده هر کیلو 50 هزار تومان خریداری میشد اما بعد از صادرات به 70 هزار تومان رسید.
حسن آمویی عنوان کرد: براساس مصوبه کمیسیون تنظیم بازار هر کیلو گوشت گوسفندی مخلوط 135 هزار تومان و گوشت گوساله مخلوط 130 هزار تومان است که این قیمت برای قصاب صرفه اقتصادی ندارد.
معاون نظارت و بازرسی اداره کل صمت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بخشی از نظارتها بر بازار به جهاد کشاورزی واگذار شده است اظهار کرد: گرانی با گرانفروشی متفاوت است و گرانی اجناس دلیل بر عدم نظارت نیست.
مسعود بیگلری با بیان اینکه از ابتدای امسال 120 هزار مورد بازرسی از اصناف انجام شده عنوان کرد: 6872 پرونده در قالب 8400 تخلف تشکیل و 514 میلیارد تومان تخلف به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شده است و این آمار تنها مربوط به نظارتهای صمت است.
وی با اشاره به اینکه مأموران نظارتی پوشش خاصی ندارند به همین دلیل مردم متوجه حضور آنها نمیشوند گفت: 70 هزار واحد صنفی در کرمانشاه وجود دارد و تعداد اصناف جوابگوی نظارت بر تمام این واحدها نیست.
وی با بیان اینکه مردم در صورت مشاهده انبارهای غیرمجاز با شماره 124 یا هر شماره نظارتی دیگر تماس بگیرند افزود: از ابتدای سال تاکنون 50 انبار احتکاری کشف و کالاهای آن فروخته شده است اما این تخلف در حال شیوع است به طوریکه در دیماه پنج انبار احتکاری کشف شد.
این مسئول با اشاره به اینکه واحدهای صنفی ملزم به درج قیمت روی کالاها هستند عنوان کرد: یک تیم برای نظارت روی این موضوع در نظر گرفته شده است و به طور جد با متخلفان برخورد میشود.
بیگلری با بیان اینکه نرخ تعیینشده برای ورودی پارکینگها پنج هزار تومان است و دریافت مبلغی بیش از این تخلف است و باید اطلاعرسانی شود افزود: تمام پارکینگها باید نرخ را در ورودی پارکینگ نصب کنند و بازرسان صمت روی این موضوع نظارت دارند و چند پارکینگ طی یک ماه گذشته به این دلیل پلمب شدهاند.
شناسه خبر 51974