سپهرغرب، گروه خبر: گرمخانه شهرداری ملایر از 20 آبانماه امسال بهعنوان سرپناهی امن برای افراد بیخانمان فعالیت خود را آغاز کرده که به گفته شهردار در طول شبانهروز بیش از 50 بیخانمان شامل 10 نفر خانم و 40 نفر آقا از خدمات آن بهرهمند میشوند.
«مجید فرجی» روز سهشنبه اظهار کرد: شهرداری ملایر مکانی در کنار بوستان معلم بهعنوان گرمخانه برای در امان ماندن افراد بیخانمان و کارتنخواب از سرما درنظر گرفته است.
وی با بیان اینکه مکان مذکور نیازمند رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی است و باید این مهم مورد توجه افراد بیخانمان قرار گیرد، افزود: از سال 1396 تاکنون شهرداری ملایر ساختمانی را با وسعت بیش از 220 متر مربع برای گرمخانه آقایان و از سال 1399 گرمخانه بانوان را با وسعت 70 متر مربع راهاندازی کرده است.
شهردار ملایر بیان کرد: این گرمخانه برای حفظ جان شهروندانی است که جایی برای اسکان و شبگذرانی در شبهای فصل سرد سال را ندارند و میتوانند در این مکانها اسکان یابند.
فرجی ادامه داد: در این گرمخانهها امکاناتی همچون سرویس بهداشتی، حمام، تختخواب، وسایل بهداشتی و شوینده، البسه، تلویزیون و یک وعده غذای گرم درنظر گرفته شده است.
وی به بیان اینکه گرمخانه بانوان در تمام طول سال پذیرای بانوان بیخانمان است، بیان کرد: با همکاری خوب اداره اوقاف و امور خیریه این شهرستان، غذای مورد نیاز افراد بیخانمان در گرمخانهها در یک وعده شام تأمین میشود.
شهردار ملایر با اشاره به اجرای برنامه مدون و منظم برای اسکان افراد بیخانمان در گرمخانه، اظهار کرد: افراد بیخانمان بدون هیچ محدودیتی پس از تاریک شدن هوا میتوانند به گرمخانه مراجعه کرده و بعد از پذیرش توسط متصدی گرمخانه، استحمام کرده و لباسهای روزانه خود را تعویض و البسه مخصوص گرمخانه را تحویل بگیرند.
فرجی همچنین از مساعدت و همکاری برخی دستگاههای اجرایی این شهرستان در راستای ساماندهی و ساخت و تجهیز گرمخانه شهرداری قدردانی کرد.
وی تأکید کرد: انتظار میرود دستگاههای اجرایی و خدماترسان مرتبط با حوزه فعالیتهای مدیریت شهری همکاری و هماهنگی بیشتری با شهرداری داشته باشند و بهداشت و درمان ملایر نیز با توجه به شیوع ویروس کرونا و آنفلوآنزا اقدامات لازم را انجام دهد و بازدیدهای دورهای را از گرمخانهها به عمل آورد.
شهردار ملایر یادآور شد: سالهای گذشته پس از برگزاری جلسات آموزشی «بازگشت به زندگی» در گرمخانه و گفتوگو با افراد حاضر در این مکان بهویژه معتادان، روی ترک مواد مخدر و تقویت اراده این افراد تمرکز میکردیم.
فرجی افزود: هماکنون نیز آمادگی لازم را داریم تا مقدمات ترک اعتیاد این افراد را فراهم کرده و بعد از پاک شدن از اعتیاد، زمینه بازگشت به آغوش خانوادههایشان را فراهم کنیم.
شهردار ملایر اقلام مصرفی مورد نیاز گرمخانه را شامل لوازم شوینده، قند، چای، پوشاک، شلوار گرمکن، لباس گرم، جوراب و کفش عنوان کرد و گفت: برای تداوم مسیر خدمترسانی به افراد بیخانمان و کارتنخواب شهر، نیازمند نگاه ویژه مسئولان و شهروندان به گرمخانه شهرداری هستیم.
فرجی ابراز امیدواری کرد: با حمایت و کمک مسئولان و شهروندان ملایری و نیکاندیشان، چراغ گرمخانه شهرداری ملایر تا پایان فروردینماه سال آینده روشن بماند.
شناسه خبر 62877