شناسه خبر:68533
1402/2/12 09:00:26

سپهرغرب، گروه خبر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: با سرمایه گذاری 250 میلیارد تومان مرکز رادیوتراپی و شیمی درمانی در این استان راه اندازی خواهد شد.

جاسم محمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه تبعیت نکردن شرکت‌های دارویی از قوانین و مقررات وزارتخانه مبنی بر قیمت گذاری دستوری و تعیین آن بر اساس قیمت تمام شده و به شکل شناور را از مشکلات بخش دارو عنوان کرد و اظهار داشت: رایزنی‌هایی با تعدادی از شرکت‌های دارویی معتبر کشور به منظور استقرار در استان انجام گرفته که در صورت نهایی شدن بخشی از کمبودهای این حوزه مرتفع خواهد شد.
وی افزود: با توجه به مشکلات حوزه دارو واگذاری این قسمت به بخش خصوص از رویکردهای وزارتخانه است و تنها حوزه بیماران خاص در مدیریت بخش دولتی باقی می‌ماند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: با اشاره به توسعه بخش‌های مختلف بیمارستان امام خمینی (ره) ایلام ادامه داد: بخش اورژانس این مرکز توسعه یافته و تجهیز شده و بخش‌های سوانح، تروما و جراحی آن نیز گسترش یافته و برنامه ریزی برای بخش داخلی در در دستور کار است.
محمدی گفت: مرکز رادیوتراپی و شیمی درمانی برای درمان بیماران سرطانی با سرمایه‌گذاری 250 میلیارد تومان در این استان راه‌اندازی خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش بیماران سرطانی نیاز به مرکز رادیوتراپی به شدت در استان احساس می‌شود که از محل مسوولیت‌های اجتماعی وزارت نفت 150 میلیارد تومان بدین منظور تخصیص یافته و وزارت بهداشت نیز 100 میلیارد تومان برای تجهیز این مرکز که با مساحت 6 هزار مترمربع در محوطه بیمارستان رازی ایجاد خواهد شد، در نظر گرفته است.
این مقام مسئول تصریح کرد: تفاهم نامه سه جانبه ای بین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وزارت نفت و دانشگاه علوم پزشکی استان برای همکاری در خصوص ایجاد مرکز رادیوتراپی و شیمی درمانی در بیمارستان رازی ایلام منعقد شده است.
محمدی به فعالیت بیمارستان‌های شهرستان‌های 6 گانه استان پرداخت و گفت: برخی از این مراکز تنها با 20 درصد ظرفیت تعیین شده فعالیت می‌کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به مشکل راه دسترسی به بیمارستان رازی ایلام یادآور شد: پیمانکار طرح تعیین و اعتبار لازم نیز پیش بینی شده و در صورت حل معضل معارضان بهسازی مسیر انجام می‌گیرد و مابقی قسمت‌های نیز به تدریج راه اندازی خواهد شد.
محمدی یکی از معضلات حوزه بهداشت و درمان در استان را طی سال‌های گذشته بدهی بخش دارو عنوان کرد و گفت: 75 میلیارد تومان بدهی این حوزه در استان وجود داشت که از این مقدار 50 میلیارد تومان مربوط به بیمارستان مصطفی خمینی (ره) بود که با تلاش صورت گرفته این مقدار تسویه شده است.
حجت الاسلام هاشمی نماینده ولی فقیه در دانشگاه ایلام در ادامه گفت: با توجه به حدیث پیامبر اکرم مبنی بر اینکه صحت و سلامت دونعمت هستند که بعضی مواقع مورد ناسپاسی قرار میگیرندهر تلاش در سایه سلامت آحاد جامعه در راستای اهداف انبیا و نظام هستی است.
وی افزود: حساسیت ماموریت‌های دانشگاه علوم پزشکی بالا ست به طوریکه همزمان باید به دو طیف بیمار و‌همراه بیمار پاسخگو باشد و‌تمام تلاش خود را جهت رضایتمندی تین دو قشر مراجعه کننده به کاربگیرد.
نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: تمام مجموعه دانشگاه علوم پزشکی از قبیل معاونت غذا و دارو،حوزه بهداشت در شبکه ها، مراکز جامعه سلامت،خانه‌های بهداشت و بهورزان عزیز در حال خدمت رسانی به همشهریان و‌هم استانی‌های عزیز هستندو جهت ارائه خدمات مطلوب با تمام توان و ظرفیت خود با همدیگر همکاری خوبی دارند.
وی با اشاره به اینکه عملکرد دانشگاه علوم پزشکی در زمان‌های حساس و ویژه چون همه گیری بیماری منحوس کرونا،کنگره بزرگ اربعین و همچنین تردد حال حاظر روزانه 10تا15هزار نفر از مرز بین‌المللی مهران قابل تقدیر است،گفت: در پایان از اصحاب رسانه تقاضا دارم با انتقاد‌های سازنده و ارائه راهکارهای مناسب در حل مشکلات حوزه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی را یاری نمایند.

شناسه خبر 68533