استاندار همدان:
پیشرفت اَبَرپروژه آبرسانی همدان به 95 درصد رسید
سپهرغرب، گروه خبر: استاندار همدان گفت: با حمایتهای دولت سیزدهم اَبَرپروژه آبرسانی بلندمدت از سد تالوار به همدان مراحل پایانی خود را میگذراند و هماکنون 95 درصد پیشرفت دارد.

علیرضا قاسمیفرزاد روز دوشنبه در نشست صمیمی با مدیران رسانه استان همدان ابراز کرد: ظرفیت انتقال 800 لیتر در ثانیه آب از طریق این خط فراهم شده است و هماینک 250 لیتر آب توسط آن به شبکه آبرسانی همدان منتقل میشود.
وی اظهار کرد: این پروژه از 18 سال پیش کلنگزنی شده و نزدیک به 10 سال بلاتکلیف مانده بود که با توجه دولت سیزدهم در مدت یکسال تکمیل و آماده بهرهبرداری شده است.
قاسمیفرزاد بیان کرد: تصفیهخانه این طرح تکمیل شده و فقط محوطهسازی آن باقی مانده است.
وی تصریح کرد: ظرفیت خط انتقال آب این طرح یکهزار و 800 لیتر در ثانیه بوده که هماینک امکان انتقال 800 لیتر در ثانیه آب از طریق این خط ایجاد شده است.
استاندار همدان افزود: طول خط انتقال این طرح 145 کیلومتر است که با توجه به طولانی بودن مسیر، انتقال آب در شرایط کنونی برای ما هزینه بالایی دارد و هماینک با توجه به نیاز، حدود 250 لیتر در ثانیه آب از آن برداشت میشود.
قاسمیفرزاد اظهار کرد: هماینک سد اکباتان نزدیک به 14 میلیون متر مکعب آب دارد و با توجه به جاری بودن رودخانههای بالادست، امکان افزایش حجم آب آن وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه کشاورزان نیز از سد اکباتان سهم دارند، تأکید کرد: شورای صیانت از آب استان سهم روستاهای آبشینه، سنگستان و سایر روستاهای اطراف را درنظر گرفته است و با این وجود اولویت اصلی ما تأمین آب آشامیدنی مردم در ماههای گرم سال است.
استاندار همدان ادامه داد: هماینک نزدیک به یکهزار و 700 لیتر در ثانیه آب در شهر همدان مصرف میشود که 300 لیتر در ثانیه از طریق سد اکباتان، 250 لیتر در ثانیه از خط انتقال سد تالوار و بخشی از آن از طریق چاههای دشت همدان و بهار تأمین میشود.
وی افزود: کار آزمایشی تصفیهخانه پروژه آبرسانی از سد تالوار به همدان آغاز شده و با توجه به نیاز، از این آب برداشت میشود.
قاسمیفرزاد اظهار کرد: پروژه آبرسانی بلندمدت به همدان 95 درصد پیشرفت دارد و در فصل گرما تا 650 لیتر آب برای مشترکان از آن برداشت شود.
وی بیان کرد: روزانه حدود چهار متر مکعب آب وارد سد اکباتان و 300 لیتر در ثانیه از آن برداشت میشود.
استاندار همدان تصریح کرد: صرفهجویی و رعایت الگوی مصرف باید مورد توجه مردم شهر همدان قرار گیرد و نگرانی برای تأمین آب شهروندان در فصل تابستان نداریم.
وی ادامه داد: با دستور وزیر نیرو حفر 30 حلقه چاه پدافندی برای شهر همدان در دستور کار قرار گرفت که 26 حلقه از آن حفاری شده است و در شرایط بحرانی و ایجاد مشکل در خط انتقال تالوار از این چاهها استفاده میشود.
وی با تأکید بر اینکه آنچه که از طریق مدیران و رسانهها مطرح میشود باید با واقعیات منطبق باشد، اظهار کرد: امیدآفرینی و نشاط اجتماعی یکی از موضوعات مورد توجه رهبر انقلاب اسلامی است و این موضوع از جنبه اخلاقی و شرعی برای ما و رسانهها تکلیف محسوب میشود.
قاسمیفرزاد با اشاره به اینکه خدمتگزاری صادقانه سرلوحه همه کارهای مدیران استان بوده، هست و خواهد بود، تصریح کرد: پژواک عملکرد مرتبط با دولت و انعکاس موضوعات اجتماعی یکی از مهمترین موضوعاتی است که رسانهها باید به آن توجه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه مدیران باید در مقابله با ناملایمات صبر و حوصله داشته باشند، بیان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی استان بدانند برای پیشبرد امور و تحقق اهداف دولت سیزدهم باید صبر و شکیبایی داشته باشند و با گشادهرویی پاسخ رسانهها و مردم را بدهند.
استاندار همدان تأکید کرد: حمایت مادی و معنوی از رسانهها و خبرنگاران در چارچوب قانون در دستور کار قرار دارد و مدیران استانی نیز باید به این موضوع توجه داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: نقدهای رسانهها باید منصفانه و در راستای برطرف کردن مشکلات اجتماعی باشد و از درج مطالبی همسو با تفکرات دشمن و تشویش اذهان عمومی پرهیز شود.
استاندار همدان تأکید کرد: مدیران دستگاههای دولتی استان باید از مسئولان روابط عمومیها بخواهند با استفاده از خبرنگاران در مجموعههای خود از آنها حمایت کنند.
وی ادامه داد: دستمزد خبرنگاران بسیار اندک است که روابط عمومی دستگاههای اجرایی باید با بهکارگیری این افراد، از خبرنگاران حمایت کنند.
قاسمیفرزاد افزود: انتظار داریم خانه مطبوعات استان پیگیریهای لازم برای تهیه بستههای معیشتی خبرنگاران را انجام دهد، اما اقدامات لازم برای شغل پایدار خبرنگاران اهمیت بیشتری دارد.
وی تأکید کرد: هر آنچه که بتوانیم در حوزه کمک به رسانه، خبرنگاران و خانه مطبوعات انجام خواهیم داد.
استاندار همدان با اشاره به اینکه برای پایداری مدیر باید از همه توان استفاده کنیم، اظهار کرد: ساختار اداری ما بهگونهای است که مداخلات برخی افراد در فرآیند انتصاب مدیران بیتأثیر نیست و در برخی از موارد به مقامات ملی فشار میآورند.
وی افزود: مدیرعامل سابق شرکت گاز همدان یکی از افراد توانمند استان بود که با دخالت برخی از افراد تودیع شد.
قاسمیفرزاد با اشاره به اینکه مداخلات برخی مجموعهها ثبات و پایداری مدیریت را متزلزل میکند، ابراز کرد: لازمه مدیریت ثبات است و برخی افراد غیر مسئول در فضای مجازی به این موضوعات دامن میزنند و با مطالب بیپایه و اساس، تشویش اذهان عمومی میکنند که درنهایت، آسیب آن به مردم میرسد و امنیت روانی مدیران، مردم و جامعه را خدشهدار میکند.
وی با اشاره به اینکه بهکارگیری نیروهای کارآمد در روابط عمومیها به مدیران توصیه میشود، گفت: داشتن سواد رسانهای، خلاقیت، نبوغ و تعامل با جریان رسانهای از ویژگیهای مسئولان روابطعمومیها است.
استاندار همدان افزود: برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری یکی از مهمترین رویدادهای سال جاری است و رسانهها نقش بسیار مهمی در افزایش مشارکت مردمی و ارتقای کیفی در این انتخابات دارند.
قاسمیفرزاد گفت: تعهد اشتغالزایی استان همدان برای سال جاری حدود 20 هزار نفر بوده که تاکنون ایجاد شغل برای دو هزار نفر محقق شده است.
استاندار همدان افزود: همه باید دست به دست هم دهیم تا مشکلات مختلف استان را شناسایی و اقدامات لازم برای برطرف شدن آن را فراهم کنیم.
وی اظهار کرد: در حوزه مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، فضاهای مسمومی توسط عوامل خارجی ایجاد شده است که باید با یک تعامل دوسویه و نگاه عالمانه، برای برطرف شدن مشکلات تلاش کنیم.
قاسمیفرزاد تصریح کرد: نقد کردن بسیار راحت است، اما این هنر نیست که فقط نقد کنیم، بلکه باید راهکار نیز ارائه شود تا نقد سازنده باشد.
وی بیان کرد: دولت سیزدهم تلاش میکند تا جوانان را در عرصههای مختلف به میدان بیاورد تا این جوانان برای پذیرفتن مسئولیتهای خطیر در آینده آماده، ورزیده و کارآزموده شوند.
استاندار همدان با اشاره به اینکه در سطوح حکمرانی مدیران باید کارآزموده باشند چراکه مدیر ضعیف به خود و مردم صدمه میزند، ادامه داد: بهعنوان خادم مردم از ظرفیت جوانان برای خدمترسانی استفاده کرده و آنها را در مسیر خدمت آماده میکنیم.
وی اظهار کرد: با پیگیریهای صورتگرفته و بهمنظور اجرای طرح نهضت ملی مسکن، 140 هکتار از اراضی استانداری مجوز مسکونی گرفت و 11 هزار واحد مسکونی در قالب این طرح در این زمینها ساخته میشود.
قاسمیفرزاد با اشاره به اینکه همه باید برای توسعه صنعت گردشگری استان تلاش کنیم، افزود: ثبت جهانی منظر تاریخی از هگمتانه تا همدان همت مدیریت شهری را میطلبد و یک افتخار برای کشور محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه شهر تاریخی هگمتانه بیش از سه هزار و 500 سال قدمت دارد و باید پیش از اینها ثبت جهانی میشد، تصریح کرد: غار علیصدر و ثبت جهانی منظر تاریخی از هگمتانه تا همدان، دو بال گردشگری استان محسوب میشوند و باید بهعنوان مطالبه جدی رسانهها در دستور کار قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان نیز در این جلسه گفت: ارتباط دوسویه مدیران با رسانهها باید تداوم داشته باشد و ما باید دیدارهای صمیمانه با مدیران رسانهای را بیشتر کنیم.
حسن رضانیا با اشاره به اینکه دیون بهحق رسانهها باید در کمترین زمان ممکن ادا شود، افزود: در سال انتخابات بهسر میبریم و فضای کشور و استان نیازمند تعامل دوسویه مدیران و رسانهها است و باید در این سال ارتباط با رسانهها را تقویت کنیم.
وی خطاب به مدیران رسانه اظهار کرد: شما اهالی رسانه باید با قلم خود امنیت، سلامت و مشارکت بالا در انتخابات را تأمین کنید.
مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان نیز در این جلسه گفت: ارتباط دوسویه مدیران و رسانهها چرخه اطلاعرسانی و اقناعسازی جامعه را تکمیل میکند.
زهره پوروهابی افزود: امیدآفرنی و انعکاس اخبار خوب یکی از وظایف رسانهها محسوب میشود و این موضوع نیازمند حمایت دولتمردان است.
وی با اشاره به اینکه مهمترین حمایت از اهالی رسانه این است که رسانهها در کوتاهترین زمان به اطلاعات دست یابند، اظهار کرد: حمایتهای مالی تکمیلکننده این چرخه است که باید برای هر پروژهای پیوست رسانهای تعریف شود.
پوروهابی تأکید کرد: برخی از ادارات اشتراکات خود را که یکی از مهمترین عوامل ادامه کار رسانهها است، کاهش دادهاند و برخی بهراحتی اشتراک را حذف میکنند؛ پیشنهاد میکنیم مدیران اشتراک رسانهها را مورد توجه قرار دهند.
شناسه خبر 69422