سپهرغرب، گروه سیاسی: رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: ما کمکم باید به طرف نظام تک نرخی ارز حرکت کنیم و سیاست دولت نیز این است که بتوانیم بازار ارز را پیشبینیپذیر کنیم.
داود منظور گفت: امروز فرصتی فراهم شد تا در محضر نمایندگان اندیشکدههای اقتصادی، تعدادی از فعالان اقتصادی به ویژه شرکتهای بزرگ باشیم و دیدگاههایی که در ارتباط با لایحه برنامه هفتم دارند را بشنویم و از آن استفاده کنیم.
وی با تأکید بر اینکه نکات خوبی در نشست امروز پیرامون دغدغهها و نگرانیهایی که نسبت به برخی از مواد پیشنهادی در لایحه برنامه هفتم توسعه بود بیان شد، عنوان کرد: تلاش کردیم در جلسه امروز تبیین کنیم که رویکرد برنامه هفتم توسعه استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای تحقق رشد اقتصادی 8 درصدی است، به طور قطع، یکی از پایههای اصلی برنامه هفتم توسعه استفاده حداکثری از ظرفیت بخشهای غیردولتی و خصوصی واقعی است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه داد: در جایجای برنامه توسعه هفتم احکامی را پیشنهاد کردهایم که به اطمینانبخشی به بخش خصوصی، پشتیبانی و حمایت از این بخش برای سرمایهگذاری بیشتر و حتی اجرای طرحهای عمرانی و تملکی که باید دولت اجرا کند، کمک میکند.
منظور با بیان اینکه در حوزه موضوع ثبات اقتصادی به ویژه در خصوص بازار ارز و نرخهای متعدد ارز موجود در بازار دغدغههایی مطرح شد، گفت: ما کمکم باید به طرف نظام تک نرخی ارز حرکت کنیم و سیاست دولت نیز این است که بتوانیم بازار ارز را پیشبینیپذیر کنیم و در لایحه نیز پیشبینیهایی شده که کمک میکند بازار ارز تحت نظارت بهتر و بیشتر قرار گیرد و به تدریج بتوانیم بازار ارز را مدیریتپذیر و پیشبینیپذیر کنیم.
وی عنوان کرد: در موضوعات دیگری نیز به ویژه در حوزه مالیاتی، نگرانیهایی مطرح شد و تلاش کردیم مواد مالیاتی را که در برنامه هفتم توسعه آمده برای عزیزان تبیین کنیم.
شناسه خبر 70957