هر کمپ مبارزه با اعتیاد به یک کارگاه آموزشی و اشتغالزایی تبدیل شود
سپهرغرب، گروه خبر: دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساوه گفت: با برگزاری دورههای مهارتی، هر کمپ این شهرستان باید به یک کارگاه آموزشی و ایجاد اشتغال متناسب با نیاز و مهارت معتادین تبدیل شود.
محمودرضا سازنده با اشاره به پیگیری موضوعات آموزشی متناسب با نیاز معتادین و نیز فراهم کردن فرصتهای شغلی در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان، بر لزوم انجام اقدامات مشاورهای توسط کارشناسان بهزیستی و دانشکده علوم پزشکی تاکید کرد و گفت: افرادی که از کمپ ترخیص میشوند باید با اعلام فراجا به دانشکده علوم پزشکی و بهزیستی معرفی و با حضور روانشناسان و کارشناسان، کارهای مشاورهای درخصوص آنان انجام شود تا معتادین بهبودی کامل پیدا کنند و مجددا شاهد ورود آنها به کمپ نباشیم.
دادستان ساوه با تاکید بر اینکه در فعالیت کمپها به دنبال بازدهی هستیم، تصریح کرد: نباید معتادی که از کمپ خارج میشود دوباره به کمپ برگردد و اگر چنین شد بیانگر ناسالم بودن چرخه است. باید در مراحل کمپ اقداماتی انجام شود تا زمینه برگشت معتاد فراهم نشود. حرفهآموزی و مهارتآموزی باید در اولویت مراکز ترک اعتیاد باشد و از آنجا که اشتغال و آسیبهای اجتماعی، دغدغههای مهم جامعه هستند برای کاهش مشکلات مربوط به این دو حوزه باید تقویت حرفهآموزی به عنوان یک اصل مدنظر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در حوزه آموزش و اشتغالزایی در شلتر بانوان نیز باید اقدامات لازم انجام شود، افزود: بدنبال تقویت فعالیتهای کمپها هستیم و در این میان باید از ظرفیت کارشناسان حوزه مهارت و اشتغال استفاده شود.
این مقام قضائی در ساوه گفت: توجه به توانمندسازی و اشتغال، میتواند بخش عمدهای از مشکلات ناشی از اعتیاد را رفع و زمینه بهبودی کامل و بازگشت آنان به جامعه و شغل شرافتمندانه را فراهم کند و از طرفی میتوان از آسیبهایی اجتماعی که خانوادههای آنها را درگیر میکند پیشگیری کرد.
وی به بازدیدهای سرزده از کمپهای ترک اعتیاد و شلتر اشاره کرد و گفت: طی بازدیدهایی که به صورت مستمر از کمپهای ترک اعتیاد انجام شده نواقص، مشکلات و خواستههای مددجویان با حضور کارشناسان امر احصا شده و به مجموعههای مرتبط جهت برطرف کردن منعکس میشود.
سازنده در ادامه گفت: در جریان این بازدیدها، کمپها از نظر وسایل و تجهیزات نیز مورد بررسی قرار گرفته و موارد غیراصولی یا ناایمن از نظر فیزیکی، بهداشتی و... بررسی و جهت بهسازی و اقدامات پیشگیرانه به مراجع ذیربط اعلام شده تا رفع نقص شود.
وی همچنین در خصوص فعالیت و تجهیز مرکز پیشگیری از آسیبهای اجتماعی ساوه نیز گفت: در این مرکز باید درمان روحی و حرفه آموزی، اشتغال و اسکان بهبود یافتگان بدون سرپناه با حضور کارشناسان و مشاورین انجام شود.
دادستان ساوه با تاکید بر اینکه باید کار ساماندهی متکدیان، کودکان کار، معتادین متجاهر و رمالها در سطح شهر با جدیت پیگیری شود، تصریح کرد: ساماندهی متکدیان و کودکان کار و طرح جمع آوری آنها در سطح شهر، ورودیها و عوارضی آزادراههای این شهرستان و انتقال به مراکز بهزیستی با همکاری اورژانس اجتماعی و فرماندهی انتظامی توسط مرکز پیشگیری از آسیبهای اجتماعی شهرداری ساوه با شدت بیشتر تداوم یابد.
شناسه خبر 80321