استاندار مرکزی از ایمنسازی 20 نقطه حادثهخیز استان مرکزی خبر داد و گفت: 37 نقطه حادثهخیز شناسایی شده که 20 نقطه حادثهخیر رفع و 17 نقطه دیگر باقی مانده است.
فرزاد مخلصالائمه در آئین تودیع و معارفه رؤسای پلیس راه و راهور نیروی انتظامی استان مرکزی گفت: حجم عملیات عمرانی در دو سال دولت سیزدهم قابل توجه بود به طوری که در سال 1401 و 1402 نیز 10 هزار و 600 میلیارد تومان بودجه عمرانی در استان هزینه شد.
وی با بیان اینکه رونق اقتصادی کشور ناشی از شتاب در طرحها و پروژههای عمرانی است، افزود: سال 95 تا 1400 تنها 3 هزار و 245 میلیارد تومان در حوزه عمرانی هزینه شد، این در حالی است که در دولت سیزدهم بودجه عمرانی 10 برابر شد؛ اگر به روال گذشته کار انجام میدشد زمان افتتاح پروژههایی که شاهد بهرهبرداری آنها بودیم در سال 1430 تا 1440 رقم میخورد.
استاندار مرکزی با بیان اینکه نقش پلیس در نهضت اتمام طرحهای نیمهتمام و ناتمام بینظیر است، تصریح کرد: انتقال برق به بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) با کار شبانهروزی ظرف مدت 48 ساعت انجام و 9 کیلومتر کابلکشی شد که در این زمینه پلیس حوزه امنیتی و ترافیکی را عهده دار بود و به نوعی 60 پلیس حضور داشتند.
مخلصالائمه بیان کرد: استان مرکزی روند نزولی در حوزه ترافیک و کاهش تصادفات درون شهری و برون شهری داشته است که این امر نشان میدهد تعامل خوبی بین دستگاههای اجرایی، دستگاههای امدادی، دستگاهای عمومی، شهرداری، پلیس و مردم شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه استان مرکزی به دلیل قرار گرفتن در شرایط جغرافیایی رتبه دوم و سوم تردد را در کل سال به خود اختصاص داده است، گفت: استان مرکزی در ایام اربعین معین شهر مهران است و حجم تردد از استان مرکزی در این ایام افزایش یافته است، حدود 30 موکب در استان مرکزی به زائران حسینی خدمات رسانی میکنند، این در حالی است که هیچ استانی این تعداد موکب ندارد و جزو معدود شهرستانهایی هستیم که در کاظمین و نجف موکب دارد.
استاندار مرکزی با اشاره به برگزاری ویژهبرنامه جاماندگان اربعین در استان مرکزی عنوان کرد: آئین جاماندگان اربعین حسینی نیز در روز اربعین از مسیر اراک به سمت امامزاده محمد عابد برگزار میشود که برآوردشده حدود 400 تا 500 هزار نفر در این آئین شرکت کنند.
مخلصالائمه با اشاره به کاهش تصادفات در استان مرکزی گفت: امسال در پنج ماهه نخست، تصادفات برون شهری 9 درصد و تصادفات درون شهری 13 درصد کاهش داشته است که جای تقدیر دارد، متوسط سرعت رانندگی در استان مرکزی از متوسط کشوری بیشتر است و باید در زمینه فرهنگسازی این موضوع کار بیشتری صورت گیرد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در استان در راستای کاهش تصادفات خاطرنشان کرد: 1300 کیلومتر روکش آسفالت جادهای اصلی و فرعی در دولت سیزدهم انجام شد، 17 تفاطع غیر همسطح افتتاح شد و 37 نقطه حادثهخیز شناسایی شده که 20 نقطه حادثهخیز رفع و 17 نقطه حادثهخیز باقی مانده است.
فرمانده انتظامی استان مرکزی در آئین تودیع و معارفه رؤسای پلیس راه و راهور نیروی انتظامی استان مرکزی از کاهش 14 درصدی متوفیان تصادفات در استان مرکزی خبر داد.
سردار هادی رفیعیکیا در آئین تودیع و معارفه رؤسای پلیس راه و راهور نیروی انتظامی استان مرکزی با اشاره به اقدامات پلیس گفت: پلیس در تمام دقایق و شبانه روزی خدمتگذار صدیق مردم شریف است و در تمام وقایع، رخدادها، مناسبتهای ملی و مذهبی حضور دارد، در تمام اتفاقات سال 1401 و 1402، برگزاری انتخابات و سایر مناسبتها که نیاز به حضور مردم است نیز حضور پلیس پررنگ بوده است.
وی با بیان اینکه سازمان انتظامی هیچ شأنیتی بالاتر از مردم قائل نیست، افزود: استان مرکزی به واسطه موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب، جزو دومین یا سومین استان پرتردد کشور است و به همین میزان پلیس از حیث عِده و عُده تناسب نداشته، اما این خلأها مدیریت شد و شاهد کاهش تصادفات فوتی و جرحی شده است، به طوری که در پنج ماهه امسال آمار متوفیان 14 درصد کاهش داشته است.
فرماندهی نیروی انتظامی استان مرکزی با بیان اینکه در انتخابات ریاست جمهوری مجموعه پلیس شبانه روز به صورت آماده باش بودند و همه قسمتهای نیروی انتظامی پای کار بودند و زحمت بسیاری کشیده شد، تصریح کرد: احداث پاسگاههای پلیس راه، هوشمندسازی و غیره از جمله اقدامات انجام شده اما کافی نیست و تلاش ما بهبود این وضعیت است که این مهم نیاز به عزم و اراده و اعتبار دارد.
رفیعیکیا با اشاره به روز جهانی مسجد بیان کرد: نقش بیبدیل مسجد در شکلگیری، تداوم و تثبیت انقلاب در زمان دفاع مقدس فراموش نشده است و جایگاه مسجد در جهاد تبیین و تهاجمهای فرهنگی بر کسی پوشیده نیست.
وی با اشاره به روز پزشک عنوان کرد: روز پزشک روز گرامیداشت کادر درمان است، مردم ایران اسلامی فراموش نکردند در زمان کرونا قشر درمان با ایثار و از خودگذشتگی در راه دفاع از سلامت مردم جان خود را میدان آوردند و تمام تلاش خود را در جهت بهبود این بیماری به کار گرفتند.
گفتنی است، در پایان مراسم از زحمات سرهنگ سیدعلی حسینی رئیس پلیس راهور استان مرکزی تقدیر و سرهنگ محمد پورشمس به عنوان رئیس جدید معرفی شد. همچنین سرهنگ روح الله عاشوری به عنوان رئیس پلیس راه استان مرکزی انتخاب و جایگزین سرهنگ محمد پورشمس شد.
شناسه خبر 85884