رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر گفت: سیوهفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی فرصتی مغتنم و بستری مساعد برای نمایش کالاهای صادراتی و تجاریسازی تولیدات صنایع دستی این شهرستان بهویژه مبلمان منبت است.
«ابراهیم جلیلی» روز چهارشنبه با بیان اینکه سیوهفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی فرصتی مغتنم و بستری مساعد برای نمایش کالاهای صادراتی و تجاریسازی تولیدات صنایع دستی این شهرستان بهویژه مبلمان منبت است، اظهار کرد: جذب سرمایهگذاری از طریق مشارکت فعال بخشهای اقتصادی در نمایشگاهها یکی از دستاوردهای مهم حضور هنرمندان ملایری در نمایشگاه ملی صنایع دستی است که امیدواریم در این زمینه توافقاتی حاصل شود.
وی افزود: تمام تلاش ما برقراری ارتباط بین تولیدکنندگان و مصرفکنندگان محصولات صنایع دستی و شناخت بازارهای مناسب برای تولیدات هنر دست این شهرستان است که میتواند دستاورد خوب سیوهفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی باشد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر بیان کرد: هنرمندان صنایع دستی این شهرستان همانند سالهای گذشته حضوری فعال در نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران دارند و هر روز میزبان شمار زیادی از بازدیدکنندگان و علاقهمندان به صنایع دستی هستند.
جلیلی ادامه داد: امروز غرفه صنایع دستی ملایر میزبان «سیدرضا صالحیامیری»، وزیر میراث فرهنگی بود که از دستآفرینههای هنرمندان این شهرستان در زمینه منبت، پیکرتراشی، قلمزنی و منبت مبلمان بازدید کرد.
وی گفت: شهرستان ملایر در 6 رشته هنری منبت، منبت مبلمان، پیکرتراشی، مرواربافی، قلمزنی روی مس، ساخت سازهای سنتی همچون تار و قالی دستباف با حضور 12 هنرمند برجسته در نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران حضور دارد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر یادآور شد: به همت میراث فرهنگی استان و شهرستان و شهرداری ملایر فضایی در حدود 240 متر مربع در سالن شماره هشت در اختیار اداره کل قرار داده شد که با مساعدت و کمک مالی شهرداری ملایر، حضور هنرمندان این شهرستان پُررنگ است.
جلیلی با بیان اینکه نمایشگاهها مزیتهای متعددی برای رونق کسبوکارها و نقش پُررنگی در جذب مشتریهای بالقوه دارد، بیان کرد: برپایی اینگونه نمایشگاهها موجب آگاهسازی مردم از انواع کسبوکار، ایجاد اعتبار، برقراری ارتباط و شبکهسازی، جذب مشتریان جدید و بازارهای تازه میشود.
وی معرفی توانمندیها و ظرفیتهای بالقوه هنر صنایع دستی در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایران، فراهم کردن زمینه آشنایی عموم جامعه با انواع محصولات صنایع دستی استانهای مختلف، تبادل اطلاعات فنی و بازرگانی بهمنظور توسعه مبادلات اقتصادی، مقایسه مصنوعات با فرآوردههای مشابه جهت ارتقای کیفی و ایجاد رقابت سالم را ازجمله اهداف نمایشگاه صنایع دستی برشمرد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر با اشاره به جایگاه صنایع دستی این شهرستان در استان و کشور، گفت: درحال حاضر بیش از 25 درصد هنرمندان صنایع دستی استان همدان در 20 رشته صنایع دستی در ملایر مشغول به فعالیت هستند.
جلیلی با اشاره به اینکه صنایع دستی 15.5 درصد از اشتغال شهرستان ملایر را به خود اختصاص داده است، یادآور شد: درحال حاضر حدود پنج هزار و 300 کارگاه کوچک و متوسط صنایع دستی در این شهرستان فعال است.
وی بیان کرد: بیش از 10 هزار هنرمند بهطور مستقیم و بیش از 30 هزار نفر بهصورت غیر مستقیم در حوزه مبل و منبت فعالیت دارند و این هنرصنعت حدود 13 درصد از اشتغال شهرستان ملایر را به خود اختصاص داده است.
سیوهفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران از تاریخ 23 تا 26 آبانماه 1403 در نمایشگاه بینالمللی تهران دایر بوده و بازدید برای عموم مردم از 9 صبح تا 19 عصر آزاد است.
شناسه خبر 88746