دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی (خواهر دباغ) گفت: 70 مقاله علمی پژوهشی به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است که 35 مقاله شایسته انتشار به چاپ میرسد.
سیدمحمدکاظم حجازی روز یکشنبه در نشست خبری کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی (خواهر دباغ) اظهار کرد: به مقالههای ارسالشده به دبیرخانه این کنگره با محورهای زندگینامه، شخصیتشناسی و سیره فکری این بانوی مبارز، امتیاز علمی تعلق میگیرد و توسط انجمن مفاخر چاپ میشود.
وی ادامه داد: کتابهایی درخصوص تبیین ابعاد شخصیتی خواهر دباغ در قالب رمان و روایتگری برای جوانان و نوجوانان در دست تدوین است و چاپ 20 کتاب در کنگره پیشبینی شده است.
دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی افزود: این بانوی مبارز برای جامعه ایرانی بهعنوان هویت ملی مایه فخر و مباهات بوده و معرفی اینگونه افراد قوامبخش اعتقادات نسل جدید است.
حجازی اظهار کرد: خواهر دباغ نماد بانویی است که ویژگیهای شخصیتی او از ابعاد مختلف قابل الگوبرداری است؛ در اوج خفقان طاغوت که زمینه رشد بانوان وجود نداشت، در عالیترین سطح حوزوی تحصیل میکند و بعد از انقلاب بهعنوان استاد در دانشگاه به تدریس میپردازد.
وی ادامه داد: در بُعد اجتماعی در مقابل طاغوت قد علم میکند و در نقش همسر نیز بهعنوان الگوی تمام و کمال مورد توجه است.
دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی افزود: این بانوی مبارز از بدو پیروزی انقلاب اسلامی خدمت به رهبری را تکلیف اجتماعی خود میبیند و در کنار بیت امام فراز و نشیبها از او انسانی تربیت میکند که این زن بهعنوان فرمانده سپاه انتخاب میشود و در شورای شکلگیری سپاه انجام وظیفه میکند.
* معرفی ابعاد شخصیتی خواهر دباغ با ابزار هنر
حجازی اظهار کرد: در حوزه سیاسی بهعنوان نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی حضور پیدا میکند، در محیطهای مختلف نیز به ترویج فرهنگ انقلاب استمرار میورزد و تا پایان عمر نیز سعی داشت پیام انقلاب را به تمام مردم دنیا برساند.
وی ادامه داد: ابعاد شخصیتی خواهر دباغ مطابق با ذائقه نسل جوان و با ابزار هنر به آیندهسازان ایران معرفی شود؛ زیرا هنر اثرگذارترین ابزار برای معرفی هویت ملی و دینی ما است.
دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی افزود: کنگره خواهر دباغ از اسفندماه سال 1401 در دفتر پژوهش مؤسسه شهیدمدنی بنا نهاده شد و ستادهای ملی و استانی متولی برپایی کنگره تشکیل شدند.
حجازی اظهار کرد: ستاد استانی با ریاست نماینده ولی فقیه در استان همدان و 10 کمیته تشکیل شده است که هر کمیته پنج تا هفت دستگاه اجرایی را در زیرمجموعه دارد.
وی ادامه داد: کنگره خواهر دباغ 30 آبانماه در تهران آغاز میشود و یکم آذرماه اختتامیه کنگره در همدان با حضور وزیر ارشاد اسلامی، وزیر علوم و تحقیقات و فناوری و علی آقامحمدی نماینده مقام معظم رهبری در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار میشود.
دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی افزود: سه دوره تربیت راویگری برگزار شد و 105 مُبلغ تربیت شدند که ابعاد شخصیتی خواهر دباغ را در مدارس و دانشگاهها طرح مسئله کنند که تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد.
حجازی با بیان اینکه اثربخشی کارهای فرهنگی در رفتار نوجوان و جوان رصد میشود، اظهار کرد: کتابهای رمان با موضوع خواهر دباغ در اختیار کتابخانههای مدارس قرار میگیرد و کارهای نو و بدیع درحال انجام است.
گفتنی است، در پایان این نشست از پوستر کنگره ملی خواهر دباغ رونمایی شد.
شناسه خبر 88880