رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی استان همدان گفت: 193 اثر در پنج رشته شامل فیلم کوتاه، مقاله، شعر، سرود و عکس به دبیرخانه همایش ارتقای منزلت نماز انتظامی استان رسیده است.
حجتالاسلام محمدحسن شعبانعلی روز شنبه در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه 193 اثر در پنج رشته شامل فیلم کوتاه، مقاله، شعر، سرود و عکس به دبیرخانه همایش ارتقای منزلت نماز انتظامی استان رسیده است و همایش ارتقای منزلت نماز 13 آذرماه در همدان برگزار میشود، اظهار کرد: فراخوان جمعآوری آثار فرهنگی، ادبی و هنری نخستین همایش استانی ارتقای منزلت نماز در سه سطح برونسازمانی، نیروهای مسلح و کارکنان وظیفه نیروهای مسلح برگزار میشود.
وی اضافه کرد: برونسازمانی شامل هنرمندان، اهل قلم، نخبگان علمی و فرهنگی، دانشگاهها، مراکز علمی و پژوهشی، در سطح نیروهای مسلح شامل کارکنان، خانوادهها، فرزندان و اعضای وابسته نیروهای مسلح و در سطح سوم شامل کارکنان وظیفه میشود.
رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی استان همدان اظهار کرد: درمجموع 15 اثر در بخش فیلم کوتاه، 64 اثر در بخش مقاله، 33 مورد شعر، دو مورد سرود و 84 عکس در این سه سطح یادشده برای دبیرخانه همایش ارتقای منزلت نماز ارسال شده است.
حجتالاسلام شعبانعلی محورهای این همایش را تشریح اقدامات و فعالیتهای ردهها در حوزه ترویج فرهنگ نماز و نمازخوانی در سال جاری، برگزاری نشستها و سخنرانیهای تخصصی با موضوع نماز، ارائه آثار و تجلیل از صاحبان آثار برتر فراخوان نخستین همایش استانی ارتقای منزلت نماز در نیروها عنوان کرد.
به گفته وی، تحقق تدابیر رهبری فرزانه انقلاب در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز، ارتقای نگرش و انگیزه کارکنان و خانوادههای آنان نسبت به اقامه نماز اول وقت و حضور در مساجد و نمازهای جماعت، راهکارهای علمی توسعه، ترویج و تعمیق فرهنگ اقامه نماز در نیروهای مسلح و تأثیر نماز در افزایش سلامت معنوی و روحی کارکنان نیروهای مسلح، از اهداف این همایش است.
رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی استان همدان بیان کرد: بسیار به اهمیت و جایگاه نماز و اقامه نماز اول وقت در قرآن و روایات پرداخته شده و 124 هزار پیامبر امر تسلیم و فرمانبردار خداوند بودن را تبلیغ کردند.
حجتالاسلام شعبانعلی افزود: در راستای ترویج فرهنگ نماز و نمازخوانی، در همه ردههای انتظامی و کلانتریها نماز جماعت برپا است و تمام کلانتریها روحانی و امام جماعت دارند.
وی گفت: بهمنظور تعامل دوسویه بین عوامل انتظامی و روستاهای بدون روحانی، روحانیان کلانتریها با حضور در این مناطق، به سخنرانی و گرهگشایی از مشکلات مردم میپردازند و پاسخگوی سؤالها و مشکلات مردم هستند.
رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی استان همدان ادامه داد: همچنین روحانیان یک تا دو روز در هفته در مدارس حاضر شده و گرههای ذهنی و شبهات این قشر را رفع میکنند.
حجتالاسلام شعبانعلی بیان کرد: تعمیر، تجهیز و خوشآیندسازی نمازخانههای کلانتریها در دستور کار قرار گرفته است که 48 مورد از آنها زیباسازی و خوشایندسازی شدند، همچنین در محوطه و مقرهای یگانهای انتظامی استان نسبت به دیوارنویسی آیات و روایات مرتبط با مأموریتهای انتظامی در ارتباط با مردم، اقدام شده است.
وی افزود: بهمنظور تقویت بُعد مردمی فراجا، فرماندهان نظامی در صفوف نماز جمعه و جماعات حضور مییابند و به مشکلات مردم رسیدگی میکنند.
معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان همدان نیز گفت: رسانهها بازوان قدرتمند پلیس برای خدمت به مردم هستند و قلم رسانه و قدم پلیس، مبارک و برای خدمت به مردم است.
علیاحمد نادری اضافه کرد: رسانه و پلیس دو همکار برای ارتقای احساس امنیت، اصلاح امور، پیشرفت استان و کشور، ارتقای فرهنگ عمومی و آگاهی مردم هستند.
وی ارتقای آگاهی را به معنای بازدارندگی و دوری از اشتباهات دانست و افزود: رسانهها باید در انتشار اخبار همه موضوعات و ملاحظات استان را درنظر بگیرند.
نادری تأکید کرد: روایات اول هنگام بروز یک اتفاق، باید توسط رسانهها و پلیس باشد؛ چراکه اطلاعرسانی و آگاهی از موضوعات، حق مردم است.
شناسه خبر 89376