مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با بیان اینکه بخش صنعت یک درصد مشترکان برق استان کرمانشاه را تشکیل میدهد، گفت: از سه هزار و 850 واحد صنعتی مستقر در استان که 49 واحد آن بزرگ است، فقط دو مگاوات برق مصرف میکنند.
محمد مرادی روز سهشنبه با بیان اینکه بخش صنعت یک درصد مشترکان برق استان کرمانشاه را تشکیل میدهد، ابراز کرد: از سه هزار و 850 واحد صنعتی مستقر در استان که 49 واحد آن بزرگ است، فقط دو مگاوات برق مصرف میکنند.
این مقام مسئول افزود: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه حدود 850 هزار مشترک دارد که 80 درصد آن خانگی، حدود یک درصد صنعتی و مابقی کشاورزی و عمومی است.
وی ضریب نفوذ برق در استان کرمانشاه در شهرها را 100 درصد و در روستاها را بیش از 99 درصد اعلام کرد و گفت: وضعیت مصرف برق در استان کرمانشاه در تابستان امسال به 908 مگاوات رسید که 140 مگاوات نسبت به سال 1401 افزایش یافته و نسبت به سال گذشته نیز 10 درصد رشد را نشان میدهد، درحالی که این ناترازی در کشور هشت درصد است.
* رشد چشمگیر توسعه نیروگاههای خورشیدی در کرمانشاه
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در بخش دیگری از صحبتهای خود به رشد نیروگاههای خورشیدی در استان اشاره کرد و یادآور شد: درحال حاضر درمجموع دو هزار و 771 کیلووات از برق مصرفی استان توسط نیروگاههای خورشیدی تأمین میشود.
مرادی افزود: از این مقدار تولید خورشیدی برق 80 کیلووات در ادارات، 150 کیلووات در مساجد و مدارس، 545 کیلووات در ادارات دولتی و یکهزار 996 کیلووات از طریق نیروگاههای خورشیدی تولید میشود.
وی در ادامه سرعت بالای اجرا و سهولت نصب، عدم نیاز به سوخت، هزینه تمامشده ارزانتر، سازگاری با محیط زیست، جذب منابع خارجی، پدافند غیر عامل و تولید پراکنده را ازجمله محاسن نیروگاههای خورشیدی در مقابل مضرات نیروگاههای برق مانند حرارتی، طولانی بودن دوره احداث، کمبود سوخت، قیمت گران احداث و آلایندگی زیاد ذکر کرد.
شناسه خبر 89528