رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران شهرستان نهاوند گفت: امسال 70 هزار نفر ساعت آموزش به بانوان شهرستان نهاوند در رشتههای مختلف فنی و حرفهای متناسب با نیاز بازار کار، ارائه شده است.
پریسیما فاطمی اظهار کرد: از ابتدای امسال تا پایان آبانماه 70 هزار نفر ساعت آموزش به بانوان شهرستان در رشتههای مختلف فنی و حرفهای ارائه شده که از این میزان 35 هزار نفر ساعت آموزش در روستاها بوده و با استقبال خوب اهالی روستاها بهویژه جوانان روستاها مواجه شده است.
وی افزود: با پشتیبانی بنیاد علوی، آموزش رشتههای مختلف ازجمله خیاطی، گلدوزی، کیف و کولهدوزی، فرش، گلیم و گبهبافی در روستاهای شهرستان آغاز شده است.
فاطمی تصریح کرد: در سال گذشته نیز این مرکز بیش از 220 هزار نفرساعت آموزش رشتههای فنی و حرفهای، صنایع دستی، فرش، گلیم و گبه، سفال و سرامیک به علاقهمندان ارائه داده است.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران نهاوند ادامه داد: در پایان هر دوره که حدود 45 روزه است، با برگزاری آزمون کتبی و عملی به پذیرفتهشدگان گواهینامه مهارت داده میشود که میتوانند با دریافت تسهیلات برای خود و دیگران شغل ایجاد کنند.
وی اضافه کرد: بنیاد علوی در قالب اجرای طرح حیات و حمایت یکپارچه از اشتغال و تولید، تعهد ایجاد اشتغال سه هزار نفری در استان همدان را عهدهدار شده که از این تعداد 400 تعهد ایجاد اشتغال در شهرستان نهاوند قرار است اجرا شود.
فاطمی خاطرنشان کرد: در این راستا به کسانی که دارای گواهینامه مهارت هستند و اقدام به ایجاد شغل برای خود و دیگران کردهاند، پس از مراحل صحتسنجی تسهیلات ارزانقیمت از طریق این بنیاد پرداخت میشود.
وی ایجاد اشتغال، رونق تولید، ماندگاری در روستاها و توانمند کردن خانوادهها را از محاسن برگزاری دورههای آموزشی فنی و حرفهای برشمرد.
شناسه خبر 89562