سپهرغرب، گروه خبر: رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج گفت: در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا هرشب با سه دستگاه ماشینآلات آتشنشانی معابر اصلی ضدعفونی میشوند.
سهیل فضلوزیری روز گذشته در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا در سطح کشور، شهرداری سنندج در راستای مقابله با این ویروس تمهیدات و اقداماتی را از هفته گذشته آغاز کردهاست.
وی افزود: یکی از توصیههای پزشکان در راستای پیشگیری از شیوع این ویروس، ضدعفونی کردن سطوح و معابر اصلی و پرتردد است.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج تصریح کرد: این سازمان نیز در راستای حفظ سلامت شهروندان از شب گذشته عملیات ضدعفونی کردن معابر اصلی سطح شهر را آغاز کرده و به مدت یک هفته این کار ادامه خواهد داشت.
فضلوزیری عنوان کرد: ضدعفونی کردن معابر اصلی با سه دستگاه ماشینآلات آتشنشانی شامل دو دستگاه خودرو مجهز به واترمیست انجام خواهد شد، ضمن اینکه 6 نفر از آتشنشانان این سازمان نیز از ساعت 12 شب تا 6 صبح، عملیات ضدعفونی کردن معابر اصلی را انجام میدهند.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج از شهروندان درخواست کرد که از پارک کردن خودرو در معابر اصلی و همچنین تردد غیرضروری در این ایام خودداری کنید.
بازارهای سنندج ضدعفونی شدند
مدیر شهرداری منطقه دو سنندج نیز گفت: در ایام پایانی سال بازارهای سطح شهر به دلیل خرید سال نو شلوغ و پرتردد هستند، بنابراین امکان ابتلا به این ویروس در این اماکن بسیار زیاد است.
عرفان فتحی اذعان کرد: این شهرداری در ادامه فعالیتهای خود در راستای مقابله با این ویروس، شب گذشته عملیات ضدعفونی کردن معابر بازارهای آصف و سنندجی را انجام داد.
وی عنوان کرد: عملیات ضدعفونی کردن سرویسهای بهداشتی و همچنین ستهای ورزشی در سطح منطقه بهصورت ویژه در این ایام در حال اجرا است.
تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور تاکنون 593 نفر هستند که 123 نفر ترخیص شده و بهبودیافته و 43 نفر فوت کردهاند.
385 مورد جدید ابتلای قطعی به بیماری کووید 19 طی 24 ساعت گذشته (ظهر شنبه تا ظهر یکشنبه) تأیید شدهاست که از این تعداد، 30 مورد در قم، 170 مورد در تهران، 28 مورد گیلان، 44 مورد مرکزی، 13 مورد اصفهان، هشت نفر استان فارس، هشت نفر در کردستان، 17 مورد خراسان رضوی، دو مورد کرمانشاه، هشت نفر لرستان، سه مورد سمنان، 11 مورد مازندران، سه نفر در همدان، دو نفر در خراسان جنوبی، 31 مورد البرز، دو مورد هرمزگان، 9 مورد خوزستان، یک مورد سیستان و بلوچستان، یک نفر ایلام و دو نفر استان کرمان (نخستین موارد تشخیصی) بوده و 11 نفر دیگر نیز جان خود را از دست دادهاند.
البته تعداد موارد مشکوک بسیار بیشتر از آن چیزی است که نتایج آزمایشگاهی بهعنوان مبتلا به کووید 19 نشان میدهد.
10 تا 15 درصد افراد بهعنوان ابتلای قطعی به این بیماری محسوب میشوند و در بسیاری از موارد افراد به عفونتهای حاد تنفسی دیگری مبتلا هستند و با تابلوی مشکوک تحت مراقبت قرار میگیرند.
30 بهمن 1398 بود که ابتلای پنج شهروند قمی به ویروس کرونا (کووید19) تأیید شد و طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون 978 نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و 54 نفر به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادهاند؛ البته 175 مورد بهبودیافته و ترخیص شده از بیمارستان نیز در کشور داریم که عدد قابل توجهی است.
کردستان نیز تا قبل از ظهر پنجشنبه هشتم بهمن ماه جزء استانهای پاک از کرونا بود اما ظهر همانروز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر مثبت بودن ابتلای یک نفر در این استان را مخابره کرد که تا روز شنبه 10 بهمن نیز تعداد بیماران این ویروس به هشت تن رسیدهاست.
ویروس کرونا نخستینبار در سال 1965 کشف شد و مطالعه روی آن بهطور مداوم تا اواسط دهه 1980 ادامه داشت.
این ویروس بهطور طبیعی در پستانداران و پرندگان شیوع پیدا میکند، بااینحال تاکنون هفت ویروس کرونا انسانی کشف شده که آخرین نوع آن در دسامبر (آذر- دی) 2019 در شهر ووهان چین با همهگیری در انسان شیوع پیدا کرد.
شناسه خبر 18050