سپهرغرب، گروه سلامت: مطالعات جدید پزشکی نشان داده که زنان هفت برابر بیش از مردان به التهاب روده بزرگ مبتلا میشوند.
نتایج این مطالعات آشکار ساخت که خطر ابتلا به این بیماری رودهای ناتوانکننده موسوم به کولیت میکروسکوپی که التهاب روده بزرگ است در زنان به میزان قابل ملاحظهای بیش از مردان است.
موسسه خیریه گاتز یوکی در انگلیس در این باره اعلام کرد: کولیت میکروسکوپی، التهاب روده بزرگ است که باعث بروز علائمی چون شکمدرد، اسهال مداوم و آبکی در طول روز و شب و همینطور کاهش وزن، خستگی و حتی در موارد شدیدتر موجب بیاختیاری در دفع میشود.
در این مطالعه که گاتز یوکی آن را انجام داده همچنین آمده است: باید تحقیقات بیشتری انجام شود تا دلیل این شکاف جنسیتی مشخص شود و به این اطمینان برسیم که این بیماری در زنان سریعتر تشخیص داده شود و درمان آن پیشرفت کند.
کارشناسان در این مطالعه یادآور شدند که کولیت میکروسکوپی میتواند عارضهای ناتوانکننده باشد و به کیفیت زندگی بیماران به شکل گستردهای آسیب برساند زیرا بیمار برای انجام دادن کارهای روزمره با مشکل مواجه میشود و پیامدهای این بیماری به انزوای بیماران و در نتیجه وخامت سلامت روان آنها میانجامد.
مطالعات آماری که پیشتر در این زمینه انجام شد، نشان داد که 88 درصد از مبتلایان به این عارضه را زنان تشکیل میدهند و این بیماری در اکثر آنها بین 50 تا 70 سالگی تشخیص داده میشود.
به گزارش ایندیپندنت، متخصصان میگویند که اگر این بیماری با استروئیدی به نام بودزوناید درمان شود، کیفیت زندگی بیماران به شدت بهبود مییابد.
بررسیهای قبلی همچنین نشان داده که از هر سه بیمار مبتلا به کولیت میکروسکوپی، بیماری یک نفر را در ابتدا به اشتباه سندرم روده تحریکپذیر تشخیص دادهاند و این درحالی است که تشخیص درست، اولین مرحله ضروری در روند درمان هر نوع بیماری است.
شناسه خبر 54177