سپهرغرب، گروه خبر: معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: فعالیت غیر استاندارد واحدهای فرآوری سیلیس و آلایندگی ناشی از آن، محیط زیست را دچار خسارت و مخاطرات جدی کرده است.
سید عادل عربی روز یکشنبه اظهارکرد: ورود گرد و غبار و ذرات ناشی از فعالیت واحدهای سیلیس کوبی به محیط زیست سلامت گیاهان و گونههای حیات وحش را به مخاطره انداخته و همچنین منجر به شکایتهای مردمی نیز شده است.
وی افزود: با توجه به حساسیتهای ایجاد شده نسبت به فعالیت واحدهای فرآوری سلیس، 6 ماه زمان برای رفع آلودگی این واحدها تعیین شده و سازمان محیط زیست با استفاده از ابزارهای قانونی در زمینه کنترل وضعیت این واحدها و کاهش آلودگیهای مرتبط استفاده میکند.
معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه مدیران واحدهای فرآوری سیلیس 2 ماه دیگر برای رفع نواقص موجود مهلت دارند، گفت: برای کنترل آلودگی هوا، گرد و غبار و گازهای آلاینده ناشی از فعالیت سیلیس کوبی میتوان از تجربیات دیگر کشورها و واحدهای مشابه استفاده کرد.
به گفته عربی، میتوان با بهره گیری از توان و ظرفیت شرکتهای دانش بنیان، میزان آلودگی خروجی دودکش واحدهای فرآوری سیلیس و میزان انتشار و گردو غبار این واحدها را کاهش داد و به حد استاندارد رساند.
وی اظهار کرد: مشکل عمده واحدهای فرآوری سیلیس انتشار گرد و غبار و گازهای آلاینده به صورت محیطی است و میزان آلودگی خروجی دودکش در رتبه دوم قرار دارد.
معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: در حال حاضر سه واحد سیلیس کوبی در این استان فعال، یک واحد در حال راه اندازی و سه واحد دیگر نیز مجوز راه اندازی را دریافت کرده اند.
وی تاکید کرد: همه واحدهای صنعتی مکلف به رعایت استانداردهای زیست محیطی در زمینه هوا، فاضلاب و پسماند هستند و و مهم ترین مشکل استان همدان در حوزه آلودگی هوا، گرد و غبار و ذرات و گازهای آلاینده، فعالیت غیراستاندارد واحدهای صنعتی است.
شناسه خبر 57812