شناسه خبر:877
1397/7/5 10:50:19

فرمانده ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت:‌ راهبرد و نگاه نداجا در دریای خزر مبتنی بر اصل حفظ مودت و صلح و دوستی با کشورهای همسایه است.

ناخدا یکم عرشه سیدعبدالوهاب طاهری صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت:‌ راهبرد ارتش جمهوری اسلامی ایران در دریای خزر علاوه بر حفظ آمادگی دفاعی، مبتنی بر اصل حفظ مودت و تقویت صلح و دوستی با کشورهای حاشیه خزر است.

فرمانده ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران‌ عنوان کرد: برای تقویت روحیه دوستی و مودت بین کشورهای همسایه حوزه دریای خزر،‌ همواره ناوگروه‌های حامل پیام صلح و دوستی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به این کشورها اعزام می‌شوند.

ناخدا طاهری با تأکید بر اینکه رویکرد نداجا در دریای خزر مبتنی بر حفظ صلح و دوستی است تصریح کرد:‌ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار حفظ مودت و روحیه همکاری با سایر کشورهای حوزه دریای خزر،‌ هیچ وقت از تهدیدات و تحرکات آمریکایی‌ها در این منطقه غافل نیست.

وی با بیان اینکه بعضاً برخی از کشورهای حاشیه خزر در مقاطعی دستخوش سیاست‌های مختلفی از جانب آمریکادو رژیم صهیونیستی می‌شوند افزود:‌ نداجا با رصد کامل شرایط موجود در منطقه همواره و در حد نیاز به تقویت توان دفاعی و نظامی خود در عرصه تسلیحاتی اقدام می‌کند.

فرمانده ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مورد تشکیل نیروی دریایی سپاه پاسداران نیز بیان داشت:‌ در سال 64 و به فرمان امام راحل نیروی دریایی سپاه تشکیل شد هر چند تا قبل از آن سپاه در عملیات‌های مختلف با نداجا همکاری مشترکی داشت.

ناخدا طاهری از انجام عملیات بدر و خیبر با مشارکت نیروی دریایی ارتش و سپاه پاسداران در زمان دفاع مقدس سخن گفت و ‌ابراز داشت:‌ همکاری و تعاملاتی که امروزه بین نداجا و نیروی دریایی سپاه در جریان است نیز با یک بصیرت و بینش خاصی مدیریت و سازماندهی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پس از پایان جنگ نیروی دریایی ارتش پیشرفت‌های بسیار خوبی در عرصه‌های علمی داشته اظهار داشت:‌ نداجا تحت مدیریت وزارت دفاع و پشتیبانی و با استفاده از‌ نخبگان و متخصصان علمی و دانشگاهی به بومی‌سازی ساخت انواع تجهیزات دفاعی دست پیدا کرد.

فرمانده ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به پاره‌ای از پیشرفت‌های نیروی دریایی ارتش اشاره کرد و گفت:‌ ساخت شناورهای زیرسطحی،‌ ساخت ناوهای موشک اندا‌ز کلاس سینا و یا ساخت ناوشکن جماران تنها گوشه‌ای از توانمندی‌های نداجا در عرصه دفاعی است.

ناخدا طاهری با اشاره به اینکه ساخت انواع اژدرها هم‌اکنون در نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بومی‌سازی شده است تصریح کرد:‌ ساخت انواع سازه‌های موشکی به صورت سطح به سطح و سطح به هوا و یا سامانه‌های کنترل آتش از دیگر دستاوردهای علمی نداجا است.

وی از قطع شدن دست بیگانگان از صنعت دفاعی کشورمان سخن گفت و در این زمینه خاطرنشان کرد:‌ ایران اسلامی کشوری صلح طلب است و نگاه راهبردی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران همواره بر پایه تقویت توان رزمی و دفاعی کشورمان در راستای حفظ بازدارندگی بوده است.

 

منبع : تسنیم

شناسه خبر 877