شناسه خبر:25056
1399/4/25 00:11:22

مدیرکل تأمین اجتماعی استان لرستان از پرداخت مرحله سوم بیمه بیکاری تا پایان تیرماه خبرداد و گفت: بیمه بیکاری تا پایان تیرماه، به حساب حدود دو هزار نفر از بیمه‌شدگان بیکار ناشی از ویروس کرونا در استان واریز می‌شود.

علی جهانی با بیان اینکه حدود 800 هزار نفر جامعه آماری استان، با عنوان بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند، اظهار کرد: در استان لرستان حدود 20 هزار کارگاه نیمه‌فعال و راکد داریم که بنا به دلایل متعدد تعطیل شده‌اند، ولی حدود 20 هزار کارگاه فعال داریم که به‌صورت مداوم جهت ارائه خدمات و دریافت حق بیمه با سازمان تأمین اجتماعی در ارتباط هستند.

وی افزود: سال گذشته در سازمان تأمین اجتماعی استان، هزار و 200 میلیارد تومان در راستای ارائه خدمات به مستمری‌بگیران، بیمه‌شدگان و ارائه 32 خدمت کوتاه‌مدت و بلندمدت همچون پرداخت حقوق، بیمه بیکاری، غرامت ایام بیماری،کمک‌هزینه سفر و پرداخت مستمری هزینه شده است.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان لرستان با اشاره به فعالیت‌های بخش درمان این سازمان عنوان کرد: با توجه به بودجه‌بندی امسال، پیش‌بینی شده که تقریباً دو هزار میلیارد تومان هزینه و مصارف در قالب ارائه خدمات کوتاه‌مدت و بلندمدت به بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران داشته باشیم.

وی در رابطه با پرداخت بیمه بیکاری کرونایی بیان کرد: باتوجه به شیوع کرونا در کشور سازمان تأمین اجتماعی در راستای حمایت از تولید و اشتغال 14 گروه کارگاهی را تحت‌پوشش مقرری بیمه قرار داد که حدود هزار و 500 تا دو هزار نفر، از مقرری بیمه بیکاری کرونایی استفاده کردند و مرحله سوم این مقرری، تا پایان تیرماه پرداخت می‌شود و تقریباً 12 هزار نفر مشمول دریافت بیمه بیکاری هستند.

جهانی با اشاره به بسته حمایتی برای کارفرمایانی که در ایام کرونا دچار آسیب شدند گفت: جهت حمایت از کارفرمایان آسیب‌دیده از کرونا که بیمه آن‌ها با دریافت حق 10 درصدی تأیید و 20 درصد بقیه را با قسط‌بندی می‌توانند تا پایان سال پرداخت کنند. در مبحث بازرسی با کارفرمایان آسیب‌دیده از کرونا مدارا خواهیم کرد و همچنین یکی از شاخص‌های مهم، حمایت از کارفرمایان الکترونیکی کردن فضای ارتباطی است که لیست و حق بیمه کارفرمایان به‌صورت الکترونیکی، دریافت و نیاز به حضور کارفرمایان در شعب تأمین اجتماعی نیست.

وی با بیان اینکه به‌دنبال عملیاتی کردن سازمان تأمین اجتماعی الکترونیک در استان هستیم، تصریح کرد: با توجه به فراوانی مراجعه بیمه‌شدگان به شعب کارگزاری‌های تأمین اجتماعی جهت تأمین اعتبار و صدور دفترچه‌های بیمه‌شدگان، امسال این خدمات کاملاً الکترونیکی شده و نیازی به حضور در کارگزاری‌های تأمین اجتماعی نیست و مردم می‌توانند خدمات درمانی را با مراجعه به مراکز درمانی از طریق استعلام سابقه را به‌طور کامل دریافت کنند که خوشبختانه ارائه این خدمات منجر به کاهش 40 درصدی مراجعات به شعب تأمین اجتماعی شده است.

مدیرکل تأمین اجتماعی لرستان خاطرنشان کرد: در سازمان تأمین اجتماعی همراه با بازنشستگی و تعهدات بلندمدت 40 نوع خدمت به بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران ارائه می‌‍شود و یکی از موضوعاتی که امسال بر روی آن تمرکز شده، اینست که کارفرمایان بتوانند با تسهیلاتی که دریافت می‌کنند، حق بیمه‌های معوق را پرداخت کنند.


منبع: خبرگزاری تسنیم

شناسه خبر 25056