رئيس سازمان مديريت و برنامهريزی استان كردستان گفت: حمايت از كشاورزان و پرداخت به موقع مطالبات آنان از جمله اولويتهای اصلی دولت است.
اكبر محمدی در نخستين جلسه كميته نظارت بر فرآيند خريد تضميني گندم كه با حضور دستگاههای نظارتی ، مديران ، معاونين و كارشناسان سازمان جهاد كشاورزي، غله و خدمات بازرگانی،بانك كشاورزی،تعاون روستايی و ساير دستگاههای ذيربط برگزار شد، اظهار کرد: پيگيري پرداخت به موقع مطالبات گندمكاران در كنار نظارت دقيق بر فرآيند خريد تضميني گندم و جلوگيری از هرگونه سوء استفاده بايد به صورت يك فرآيند تعريف شده در استان تدوين و با جديت پيگيری شود.
وی با اشاره به اهميت امنيت غذايي و خودكفايي در توليد گندم، اظهار کرد: حمايت از كشاورزان و پرداخت به موقع مطالبات آنان از جمله اولويتهای اصلي دولت در اين زمينه است.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي استان كردستان به اقدامات مؤثر استان در زمينه توليد گندم گریزی زد و گفت: قريب بر 626 هزار هكتار از اراضي سطح استان زير كشت گندم به صورت ديم و آبي است كه بيش از 98 درصد از اين اراضی به صورت مكانيزاسيون اقدام به كشت گندم میكنند.
محمدی از توزيع بيش از 34 هزار تن بذور اصلاح شده با كيفيت گندم در بين كشاورزان سطح استان خبر داد و افزود: 70 هزار تن كودهای ازته از ابتدای پاييز سال گذشته در مزارع گندم در سطح استان مصرف شده است كه اميدواريم با اقدامات صورت گرفته شاهد افزايش چشمگير توليد گندم در سطح استان باشيم.
محمدی همچنين بر لزوم نظارت دقيق بر فرآيند خريد تضميني گندم و جلوگيري از هرگونه سوء استفاده در اين زمينه تاكيد كرد و گفت: در سالجاری پيرو ابلاغ معاونت توليدی، فني و زيربنايي سازمان برنامه و بودجه كشور ، فرآيند نظارت بر خريد تضميني گندم توسط اين سازمان رصد و پايش میشود و لازم است تمام دستگاههای اجرايی ذيربط نسبت به نظارت دقيق اقدام تا از هر گونه سوء استفاده احتمالي جلوگيری شود.
در ادامه اين جلسه، اعضاي كميته نظارت بر فرآيند خريد تضميني گندم به ارائه گزارش عملكرد خود در اين زمينه پرداخته و مشكلات و چالش هاي موجود را مطرح و تصميمات لازم براي رفع مشكلات و چالش های موجود در فرآيند خريد تضميني گندم در استان كردستان اتخاذ شد.
شناسه خبر 83475