گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:11312
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امینت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

مسمومیت غذایی در مسافرت را جدی بگیرید

مسمومیت غذایی در مسافرت را جدی بگیرید

سپهرغرب، گروه خبر: رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امینت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مسافران توصیه کرد که مسمومیت غذایی در مسافرت را جدی بگیرند.

حسین بیگلری اظهار کرد: آخرین ماه تابستان معمولاً فصل مسافرت است، بنابراین مقوله پیشگیری از بروز مسمومیت‌های غذایی در حین مسافرت به‌ویژه برای افرادی که قصد مسافرت به مناطقی با آب و هوای گرمسیری را دارند، حائز اهمیت است.

وی افزود: بر همین مبنا در هنگام مسافرت باید از سلامت آب آشامیدنی مورد نظر اطمینان حاصل شود و یا آب به‌صورت بطری‌های آب معدنی دارای تاریخ اعتبار مصرف شود.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امینت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: همچنین باید مواد غذایی مورد نظر را از سوپرمارکت‌های تحت نظارت مرکز بهداشت تهیه کرد و از خرید مواد غذایی از دست‌فروشان که اطمینانی از سالم بودن مواد غذایی آن‌ها نداریم، مدت‌ها در معرض نور آفتاب قرار دارند و فاسد شده‌اند، خودداری کرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه همچنین سلامت یخ مصرفی و پاکیزگی ظرف نگهداری یخ نیز حائز اهمیت است، عنوان کرد: برای خنک نگهداشتن مواد غذایی باید از دو لایه نایلون فریزر سفید استفاده کرد و مواد غذایی را در مجاورت آن قرار داد و نه اینکه به‌طور مستقیم یخ را روی مواد غذایی بگذاریم.

بیگلری گفت: هنگام خرید مواد غذایی کنسروشده باید دقت کرد که تاریخ اعتبار آن‌ها مخدوش نشده باشد و ممهور به مهر استاندارد باشند؛ همچنین از خرید کنسروهای بادکرده اجتناب شود.

وی خاطرنشان کرد: هنگام مسافرت سعی شود از گروه‌های کودکان، سالمندان و زنان باردار که سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند و بیشتر در معرض خطر مسمومیت غذایی هستند، مراقبت به‎عمل آید؛ همچنین در طول مسافرت از آبلیموی تازه، ماست و پیاز استفاده کنید تا سیستم گوارش در برابر میکروب‌ها تقویت شود.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امینت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: شستشوی دست با آب و صابون بسیار حائز اهمیت است، زیرا به‌دلیل تماس با اسکناس و دست دادن با دیگران، دست‌ها آلوده می‌شود و با خوردن مواد غذایی احتمال مسمومیت با مواد غذایی افزایش می‌یابد.

این مقام مسئول افزود: درصورت عدم دسترسی به آب و صابون، موقت از پدهای الکی برای ضد عفونی کردن دست‌ها استفاده شود، سپس در اسرع وقت با آب و مایع دستشویی دست‌ها را بشویید.

به گفته بیگلری، مواد غذایی در نخستین فرصت پس از طبخ یا باید مصرف شوند و یا داخل یخچال بروند و از نگهداری طولانی‌مدت در فضای باز پرهیز شود؛ همچنین بیرون از یخچال باید با استفاده از لایه‌ای حفاظتی مانع نشستن مگس و حشرات بر روی آن‌ها شد.

وی گفت: همچنین مسافران ضمن رعایت نکات فردی و بهداشت محیط، از ریختن زباله در طبیعت خودداری کنند.

ارسال نظر

سوال: رنگ برف؟ Sefid

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار