گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:20846

جایگزین‌های نمک، ریسک بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهند

جایگزین‌های نمک، ریسک بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهند

 سپهرغرب، گروه سلامت : محققان دریافتند تاثیرات جایگزین‌های نمک در کاهش فشارخون می‌تواند از مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی از جمله سکته پیشگیری نماید. طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی 30 درصد از مرگ‌های جهانی در سال ناشی از بیماری قلبی عروقی هستند که فاکتور اصلی آن، فشارخون بالا ناشی از مصرف رژیم غذایی پرنمک است. مطالعات مقدماتی مربوط به بیماری کووید 19، حاکی از رابطه بین فشارخون بالا و ریسک بالاتر ابتلاء به بیماری کووید 19 هم است. به گفته محققان، جایگزینی نمک غنی شده از پتاسیم به جای نمک خانگی معمولی می‌تواند نجات دهنده جان افراد باشد.

طبق اعلام محققان مؤسسه سلامت جهانی جرج در استرالیا، استفاده از جایگزین‌های نمک علاوه بر کاهش مرگ و میرهای مرتبط با بیماری قلبی عروقی، موجب کاهش نرخ ابتلاء به بیماری مزمن کلیوی هم می‌شود. جایگزین نمک توصیه شده توسط محققان، حاوی میزان کمتر کلرید سدیم در مقایسه با نمک عادی است که تقریباً دارای 70 درصد سدیم و 30 درصد کلرید پتاسیم است.

از آنجائیکه مصرف نمک حاوی پتاسیم برای افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی پیشرفته با عوارض جانبی همراه است این گروه از بیماران قبل از مصرف باید با پزشک شأن مشورت نمایند.

ارسال نظر

سوال: بلندترین حیوان؟ zarafe

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار