فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان:
قرارگاه اجتماعی و فرهنگی در کردستان تشکیل شود
سپهرغرب، گروه خبر: فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان گفت: با برخوردهای سلبی منکرات ریشهکن نمیشود. اما این مستلزم تشکیل یک قرارگاه اجتماعی و فرهنگی است.
سردار سیدصادق حسینی روز پنجشنبه در جلسه معاونت سازمانهای نظامی و قضایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان اظهار کرد: موضوع حجاب و عفاف یک موضوع بسیار مهم اجتماعی است و با اصل تار و پود نظام اسلامی ما ارتباط دارد.
وی خاطرنشان کرد: ماده 16 قانون امر به معروف و نهی از منکر که در مجلس شورای اسلامی تصویب و ابلاغ شده، وظایفی را برای ستاد امر به معروف تعریف کرده است.
فرمانده سپاه بیتالمقدس با بیان اینکه همه دستگاهها در بحث امر به معروف و نهی از منکر وظیفه دارند، گفت: وظایفی که برای ستاد امر به معروف و نهی از منکر در قالب این قانون تعریف شده، مشخص و تحقق آن نیاز به یک همراهی و هماهنگی، بین همه بخشها و تأثیرگذاران جامعه است.
سردار حسینی تصریح کرد: هم قانون و هم ظرفیت، در راستای ترویج و نهادینهکردن هرچه بیشتر فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در کشور ما وجود دارد. حال باید از این بستر برای تحقق اهداف انقلاب و اسلام، این دو فریضه مهم را ترویج و نهادینه کنیم.
وی اذعان کرد: کارهای زیادی در این راستا طی سالهای گذشته انجام شده و برنامههایی هم برای امسال تعریف شده است. اما مهمترین موضوع در این راستا اینست که سه رکن اصلی کار، باید در کنار هم، تشکیک مساعی داشته باشند.
فرمانده سپاه کردستان افزود: دستگاههای اداری، عموم مردم و خانواده باید در کنار هم بهصورت همزمان کار کنند و ارزیابی در مورد عملکرد دستگاهها در این راستا بهصورت سالانه و منظم ضروری است.
وی فرهنگسازی را یک اصل بسیار مهم در این راستا دانست و اذعان کرد: فرهنگسازی عمومی و فرهنگسازی اجتماعی، دو اصل مهم در این راستا است که دستگاههای فرهنگی، بهویژه رسانه ملی باید به این موضوع ورود پیدا کند.
هیچ علائمی مبنیبر ترویج فرهنگ اسلامی وجود ندارد
فرمانده سپاه بیتالمقدس استان کردستان تصریح کرد: حقیقتاً هیچ علائمی مبنیبر آموزش فرهنگ عمومی و ترویج فرهنگ اسلامی وجود ندارد. لذا همه دستگاههای متولی، باید در این راستا ورود پیدا کنند.
وی خاطرنشان کرد: باید یک فرهنگ اجتماعی عمومی، در فضای مجازی، حقیقی، دانشگاهها و... آموزشهای لازم ارائه شود. چراکه در حال حاضر وضعیت دانشگاهها، در زمینه حجاب مطلوب نیست.
سردار حسینی تصریح کرد: در مباحث فرهنگی نباید از ظرفیت خانوادهها غافل شویم. چراکه خانوادهها تأثیر بسزایی در ترویج و نهادینه کردن فرهنگها در جوامع دارند.
وی با بیان اینکه این مشکلات یکروزه ایجاد نشده و با برخوردهای سلبی کاری پیش نخواهد رفت، گفت: در موضوع ترویج فرهنگ عمومی، باید یک قرارگاه اجتماعی و فرهنگی در کردستان شکل بگیرد.
فریضه امر به معروف و نهی از منکر فراموش شده است
وی خاطرنشان کرد: فریضه امر به معروف و نهی از منکر متأسفانه به فراموشی سپرده شده و کمتر کسی وجود دارد که در محیط عمومی با دیدن منکری، تذکر دهد.
سردار حسینی تصریح کرد: در صنوف تولید و عرضه پوشاک، باید نظارت بیشتری صورت بگیرد. چراکه متأسفانه در این زمینه کمتوجهی میشود.
وی اضافه کرد: برخورد با بدحجابی باید بهصورت ریشهای انجام شود. چراکه با دادن تذکر به یک خانم و آقای بدحجاب، این آسیب رفع نمیشود.
فرمانده سپاه کردستان افزود: مدلینگ و لباسهای نامناسب در داخل تولید میشود. اما سؤال اینست که؛ تا چه میزان بر تولید این لباسها و عرضه آن در فروشگاهها نظارت میشود؟
وی در پایان به موضوع روزهخواری و عادیشدن این منکر، در سطح جامعه پرداخت و گفت: روزهخواری در سطح جامعه، بهصورت عادی انجام میشود و کسی کاری به کار روزهخواران ندارد.
شناسه خبر 22081