شناسه خبر:25762
1399/5/6 00:18:00

رئیس اتحادیه نانوایان سنندج گفت: این روزها کیفیت نان لواش، سنگگ و بربری در استان کردستان پایین آمده است.
ناصر اسدی با بیان اینکه این روزها کیفیت نان لواش، سنگگ و بربری در استان کردستان پایین آمده است، اظهار کرد: این وضعیت سبب نارضایتی مردم شده است.

وی با بیان اینکه کیفیت پایین آرد و عدم پرداخت هزینه‌های حمل‌ونقل از سوی دولت، دلیل بی‌کیفیتی نان در استان است، افزود: نانواداران بابت این وضعیت پیش آمده اصلاً مقصر نیستد، مسئولان باید آرد باکیفیت در اختیار خبازی‌ها آرد قرار دهند تا آنان نیز نان باکیفیت تولید کنند.

رئیس اتحادیه نانوایان سنندج خاطرنشان کرد: قرار بر این بود که گندم خارجی به کارخانجات استان داده شود، اما دولت هزینه‌های حمل‌ونقل را پرداخت نکرده و آرد بی‌کیفیت در اختیار نانواداران کردستانی قرار می‌دهند. در حالیکه اگر کیفیت گندم ما خوب باشد، کیفیت آرد نیز مرغوب‌تر و در نهایت نان بهتری تولید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دو هزار و 100 واحد خبازی لواش، سنگگ، بربری، نان روغنی یا گرده‌پز در کردستان وجود دارد که سالانه به 230 هزار تن گندم باکیفیت نیاز دارد، گفت: آیا نمی‌توان بعد از برداشت این محصول، بهترین گندم را برای استفاده خودمان بردارند؛ مسئولان باید گندم باکیفیت در اختیار کارخانجات آرد قرار دهند تا این وضعیت سامان‌دهی شود.

اسدی اذعان کرد: متأسفانه واحدهای خبازی استان اجازه خرید و انتخاب آرد ندارند و هر نوع آردی که در اختیار آن‌ها قرار داده شود، باید مصرف کنند. برخی از نانواداران سنندجی از 15 روز گذشته پول آرد را واریز کرده، علاوه‌بر اینکه از کیفیت آرد اطلاعی نداشته، هنوز هم آرد خبازی‌اش را تحویل نگرفته‌اند.


منبع: خبرگزاری تسنیم

شناسه خبر 25762