گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:29913

تولید نانو محلول آنتی‌باکتریال بر پایه اسانس گیاهان دارویی در سنقر آغاز شد

تولید نانو محلول آنتی‌باکتریال بر پایه اسانس گیاهان دارویی در سنقر آغاز شد

رئیس مرکز رشد و واحدهای فناور شهرستان سنقروکلیایی از آغاز نانومحلول آنتی‌باکتریال بر پایه اسانس گیاهان دارویی در این شهرستان، توسط واحد فناور این حوزه خبر داد و گفت: نوآوری این محصول در ترکیبات سازنده آن است که همگی گیاهی بوده و هیچ ضرری برای سلامتی انسان نخواهد داشت.

آزیتا فرحناکی افزود: این محصول با خاصیت ضدمیکروبی ساخته‌شده توسط تکنولوژی نانو و افزایش قابلیت‌های آن از طریق این تکنولوژی، برای جلوگیری از آلودگی‌های ثانویه میکروبی در انواع مواد غذایی گوشت‌ها، نوشیدنی‌ها، محصولات قنادی، لبنی و سایر بخش‌ها کاربرد دارد.

وی اضافه کرد: این محصول با ایجاد لایه محافظ در سطح محصولات مانند گوشت‌های قطعه و بسته‌بندی شده که به‌صورت گرم عرضه می‌شوند، موجب افزایش تاریخ انقضا و حفاظت از آن‌ها در مقابل باکتری‌ها و کپک‌ها خواهد شد و در نوشیدنی‌های خارجی، اسانس می‌تواند با تأثیر نانو بودن خود، میزان مصرف اسانس و در بعضی موارد میزان مصرف نگهدارنده‌ها را کاهش دهد.

رئیس مرکز رشد و واحدهای فناور شهرستان سنقروکلیایی در ارتباط با دلایل برتری این ایده نسبت به موارد مشابه اظهار کرد: نگه‌دارنده‌های موجود به‌دلیل سرطان‌زایی و عدم رعایت دوز مصرفی توسط کارخانه‌داران و تولیدکنندگان، ازطرف سازمان غذا و دارو ممنوع اعلام شده‌اند، ولی همچنان تولیدکنندگان به‌صورت غیرقانونی از آن‌ها استفاده می‌کنند. در حالیکه نگه‌دارنده تهیه‌شده توسط شرکت جستجوگران نانوصنعت، هیچ‌گونه منع مصرفی نداشته و اینکه این محصول قابلیت استفاده در سطح به‌صورت اسپری کردن و در داخل فرمول به‌صورت مایع را دارا است.

فرحناکی افزود: مزیت دیگر آن اینکه موجب کاهش مصرف اسانس و نگهدارنده در مواد غذایی بالاخص نوشیدنی‌ها، (با افزایش بازدهی اسانس به‌واسطه نانو شدن آن) در نتیجه کاهش هزینه‌های تولید در کوتاه‌مدت و درازمدت خواهد شد.

وی ادامه داد: این محلول جایگزین و جدید می‌تواند در حین اعمال خاصیت ضدمیکروبی در محصولات مختلف، خاصیت مفید و دارویی بسیاری از گیاهان دارویی منطقه را به مصرف‌کنندگان برساند.

رئیس مرکز رشد و واحدهای فناور شهرستان سنقروکلیایی گفت: با توجه به اقلیم ایران و غنی بودن گیاهان دارویی در کشورمان، همچنین جدید بودن این محصول برای صادرات به خارج از کشور، از شانس بالایی برخوردار است.

فرحناکی در ادامه به دلایل ضرورت و اهمیت این طرح پرداخت و گفت: امروز بسیاری از تولیدکنندگان با استفاده غیرمجاز و بی‌رویه نگه‌دارنده‌های شیمیایی و سرطان‌زا در انواع محصولات غذایی فسادپذیر با دور زدن قوانین و استانداردهای سازمان‌های غذا دارو و اداره استاندارد، به‌دنبال افزایش ماندگاری محصولات خود هستند.

وی ادامه داد: ازطرفی این محصول می‌تواند با ایجاد یک پوشش محافظ آنتی‌باکتریال و ضدکپک بر روی محصولاتی چون انواع گوشت به‌صورت گرم عرضه می‌شوند، موجب افزایش ماندگاری آن‌ها شده و از وارد شدن ضررهای مالی به تولیدکنندگان و فروشندگان کالای مذکور(درصورت به فروش نرسیدن زودهنگام گوشت گرم) جلوگیری ‌کند.


منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

سوال: رنگ پرچم آلمان؟ Siah

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار