عباس افخمی افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا و بهمنظور رعایت شیوهنامههای بهداشتی، این تفاهمنامه بهصورت الکترونیکی و از طریق ارتباط تصویری با دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی به امضا رسید.
وی عنوان کرد: به دنبال امضای این تفاهمنامه، از این پس دورههای رسمی وبینارهای بینالمللی با همکاری این دو دانشگاه برگزار میشود.
افخمی با بیان اینکه دانشجویان ایرانی حق تحصیل در این دانشگاه را دارند، گفت: پذیرش دانشجو از تمام مقاطع تحصیلی برای دانشگاه بینالمللی دیهشت برنامهریزی شده است و رشتههای کشاورزی، علوم و فناوری، بهداشت، مخابرات و ارتباطات در این دانشگاه ارائه میشود.
وی با اشاره به اینکه گروه بینالمللی دیهشت بین هشت کشور بزرگ اسلامی ایران، مصر، بنگلادش، مالزی، پاکستان، ترکیه، نیجریه و اندونزی تشکیل شده است، اظهار کرد: در نشستهای این گروه همکاری در زمینه علم و فناوری بهعنوان یکی از ملاکهای توسعه همکاریهای این گروه مورد توجه قرار گرفت.
رئیس دانشگاه بینالمللی دیهشت اضافه کرد: این گروه بیش از یک میلیارد و 100 میلیون جمعیت دارد و بهعنوان یکی از بزرگترین بلوکهای اقتصادی و همکاری در جهان اسلام شناخته شده است.
دانشگاه دیهشت از فروردینماه سال 1398با حضور کشورهای عضو در همدان راهاندازی شد.
شناسه خبر 32092