سپهرغرب، گروه سلامت: با تولید دستگاه اکسیژن ساز ایرانی توسط یک شرکت دانشبنیان و تولید سالانه 10هزار دستگاه از آن در کشور، ایران به جمع 9 کشور برتر در حوزه بومیسازی دستگاه اکسیژن ساز تبدیلشده است.
یک شرکت دانشبنیان ایرانی موفق شد دستگاه اکسیژن ساز تولید کند و آن را به مرحله تولید انبوه برساند؛ این دستگاه حیاتی که این روزها کمک بسیار شایانی به بیماران کرونایی میکند، اکسیژنی با خلوص 96درصد را بهصورت فشرده ذخیره و به بیماران منتقل میکند و با تولید انبوه این دستگاه در کشور، ایران به نهمین کشوری تبدیلشده که این دستگاه را بومیسازی کرده است.
سحر جعفری مدیر مالی این شرکت دانشبنیان اظهار کرد: عمدتاً کسانی که دچار آسیبهای ریوی و بیماری قلبی باشند میتوانند این دستگاه را 24 ساعت به برق متصل و از آن در منزل استفاده کنند؛ سالانه 10هزار دستگاه از این محصول در این شرکت تولید میشود که امری عادی است و تا هر تعدادی که از طرف مراجع ذیربط اعلام نیاز بشود، آمادگی تأمین دستگاه را برای کشور داریم.
سیدمحمدحسین طباطبایی مدیرعامل این شرکت دانشبنیان نیز گفت: این دستگاه اکسیژن ساز، هوا را کاملاً فشرده میکند و از یک مخزن، فیلترهای مختلف و یک سنسوری که اکسیژن را ارزیابی میکند تا سطح آن را بسنجد، تشکیلشده است. دستگاه اکسیژن ساز ازنظر استانداردهای لازم، تمام مجوزهای وزارت بهداشت، مجوزهای صنعت، پروانه بهرهبرداری و ایزوهای کیفیت را بهطور کامل دریافت کرده است.
محمدرضا کلانتری مدیر تولید این شرکت دانشبنیان تصریح کرد: نزدیک به هشت کشور فنّاوری ساخت دستگاه اکسیژن ساز خانگی رادارند و هماکنون در حال تولید هستند که این دستگاه نزدیک به 20 الی 30درصد از ارزانترین دستگاههای موجود در داخل بازار ارزانتر است؛ این دستگاه دو سال ضمانت دارد و شرکت، خودش را متعهد میداند تا 10 سال خدمات پس از فروش را برای هر دستگاهی که به فروش میرسد، داشته باشد.
خط تولید اکسیژن سازهای ایرانی در این شرکت دانشبنیان، سدی در برابر خروج بیش از 10میلیون دلار ارز از کشور شده است و بومیسازی این دستگاه بهعنوان یکی از طرحهای کلان ملی در سالهای گذشته در معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری تعریفشده است که توسط این شرکت دانشبنیان به نتیجه رسید.
بومیسازی اکسیژن سازهای ایرانی توانسته خلوص 96درصدی را در اختیار بیماران قرار دهد؛ در ماههای گذشته با شیوع ویروس کرونا این شرکت با همکاری خیرین، پویش «نذر نفس» را راهاندازی کرده است تا یک دستگاه بعد از بهبود یک بیمار در اختیار نیازمندان دیگر نیز قرار بگیرد.
شناسه خبر 33246